Black velvet 9,715 Report post Posted August 14, 2012 Gogosi Black velvet ;) 3 galbenusuri de ou 50gr unt 250ml lapte 2 linguri zahar 1 banana coapta bine 3 linguri faina de cocos putina sare drojdie faina de grau alba 600-750gr ulei pentru prajit. Pentru o omogenizare mai buna, aluatul se incepe cu mixerul si apoi se framanta la mana. Se lasa 1/2-1h la crescut. Inca sunt calde si delicioase! 10 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6,210 Report post Posted August 14, 2012 cam arse. altfel e reteta standard, mai putin banana si faina de cocos care cred ca au ingreunat aluatul si nu ti-au iesit destul de bombate. ;) si de ce nu ai pudrat cu zahar? Share this post Link to post Share on other sites
Black velvet 9,715 Report post Posted August 14, 2012 cam arse. Mie asa-mi plac, cei care vor pot sa le prajeasca mai putin :) altfel e reteta standard, mai putin banana si faina de cocos care cred ca au ingreunat aluatul si nu ti-au iesit destul de bombate. ;) Normal ca de la reteta standard pleaca toate variatiunile, altfel n-ar mai fi gogosi :P La prajit se faceau ca o minge, dar le tineam apasat ca sa nu ramana umflate, trebuiau sa incapa si pe platou :) si de ce nu ai pudrat cu zahar? Sunt foarte aromate, iar zaharul le-ar fi stricat savoarea, in plus, nu-mi plac dulciurile prea dulci, le prefer cu aroma deosebita. Amestecul dintre banana si cocos, in gogosi doar, este super! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6,210 Report post Posted August 14, 2012 mna bini...conceptia mea despre gogosi difera fundamental de a ta. da` cu banana tot fac odata Share this post Link to post Share on other sites
samsara 2,506 Report post Posted August 14, 2012 Esti bun de insurat :P Sunt tot din familia asta, asa ca pun aici Langosi Ingrediente: 1 kg faina 3 pliculete de drojdie uscata o lingurita de sare continuare 6 Share this post Link to post Share on other sites
Black velvet 9,715 Report post Posted August 14, 2012 mna bini...conceptia mea despre gogosi difera fundamental de a ta. De aia se si numesc gogosi Black velvet da` cu banana tot fac odata Daca faci o data, o sa inceapa sa-ti placa ;) Rusine mie ca ma gandesc la prostii :P Esti bun de insurat :P :hi: 3 Share this post Link to post Share on other sites
samsara 2,506 Report post Posted August 14, 2012 Mai aveam o reteta Gogosi Ingrediente: 2 oua 250 ml lapte 4-5 linguri de zahar continuare 3 Share this post Link to post Share on other sites
Melissa Rebecca 14,614 Report post Posted August 14, 2012 Gogosi Black velvet ;) Mie nu-mi plac gogosile, dar daca te uiti atent, au disparut doua de pe platou.:P Delicioase, da. Felicitarile mele! :) Samy, nu te supara ca am luat de la el, dar trebuie incurajati barbatii care au asemenea "apucaturi", nu-i asa? :flowers: 4 Share this post Link to post Share on other sites
samsara 2,506 Report post Posted August 14, 2012 Ooo si inca cum, imi place f mult sa gatesc impreuna cu al meu sot. La gogosi nu se baga, pacat :lol: 4 Share this post Link to post Share on other sites
samsara 2,506 Report post Posted August 15, 2012 Gogosele cu mere Ingrediente: mere faina apa continuare 4 Share this post Link to post Share on other sites