Yanira 7 Report post Posted August 14, 2012 Ce sunt Anunnaki? Tot caut ..dar gasesc niste povesti, vai doamne!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aseneth 28 Report post Posted August 14, 2012 Topic mutat la Teorii si Ipoteze, pentru ca din intrebarea initiatoarei am dedus ca se refera mai mult la ipoteza extraterestrilor "annunaki" prezenti pe pamant de-a lungul timpului, decat la fiintele din mitologia sumeriana si babiloniana, chiar daca e unul si acelasi lucru... Share this post Link to post Share on other sites
Arcangelo 1,797 Report post Posted August 14, 2012 http://www.fara-secrete.ro/ In link-ul de mai sus,ai sa gasesti multe informatii despre subiectul asta. (nu e blogul meu) Share this post Link to post Share on other sites
Black velvet 9,715 Report post Posted August 14, 2012 Ce sunt Anunnaki? Extraterestri reptilieni, care au venit pe pamant si au luat forma de oameni ca sa ne conduca Trebuie sa intelegem ca sub forma reptiliana nu aveau cum, i-ar fi facut pamantenii posete si pantofi 1 Share this post Link to post Share on other sites
trecator 301 Report post Posted August 14, 2012 Citeste cartea Viitor cu cap de mort de Radu Cinamar daca te intereseaza despre Anunnaki. Oricine pe strada sub pielea de om poate fi un reptilian, sunt infiltrati peste tot si aduna informatii, ne observa, ne studiaza pentru un scop pe care doar ei il stiu. :alien: Ai grija cand iesi afara, nimic nu este ceea ce pare a fi. :lol: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Yanira 7 Report post Posted August 14, 2012 Ai vreun link unde pot citi cartea online (in cazul in care ai citit-o si tu) , eu nu sunt in Ro si nu o pot cumpara. MULTAM Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 551 Report post Posted August 14, 2012 exista o ipoteza cum ca Anunnaki sunt moderatori pe roportal inca nu e verificata, dar e in curs de verificare 2 Share this post Link to post Share on other sites
Aseneth 28 Report post Posted August 14, 2012 O ipoteza verificata, in schimb, este ca annunaki se hranesc cu fluturi. :giggle: 6 Share this post Link to post Share on other sites
Black velvet 9,715 Report post Posted August 14, 2012 O ipoteza verificata, in schimb, este ca annunaki se hranesc cu fluturi. :giggle: Au cumva si ticul de a da din cap? 2 Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Pervy McPervert 11,556 Report post Posted August 14, 2012 Ai vreun link unde pot citi cartea online (in cazul in care ai citit-o si tu) , eu nu sunt in Ro si nu o pot cumpara. MULTAM Link-ul meu 1 Share this post Link to post Share on other sites