MissEla 0 Report post Posted March 1, 2006 A fost ieri mama mea la o ghicitoare si ia ghicit in palme. Sa stiti ca i-a spus foarte multe lucruri care sunt adevarate din trecut iar din viitor mai vedem. Si nu stiu, parca imi este greu sa cred ca exista asa oamneni care pot ghici si vedea soarta unui om ;) . Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 0 Report post Posted March 1, 2006 Nu clar.. Astea sunt niste escrocherii... am auzit de curand ca vor vrajitoarele sa-si legalizeze munca..dar nu vor sa plateasca impozite ;) au facut multi bani....pe baza escrocheriei si a ignoraantei oamenilor Share this post Link to post Share on other sites
MissEla 0 Report post Posted March 1, 2006 da, sunt de acord.......dar erau prea multe coincidente ;) Share this post Link to post Share on other sites
umbrella 0 Report post Posted March 1, 2006 Nu erau neaparat coincidente(adica nu stiu de ce e vorba), dar cum e si horoscopul...ofera informatii vaste care se intampla la majoritatea sau se pot intampla...de exemplu iti spune: ai cunoscut o persoana care iti va aduce suferinta in viitor...pai oricine poate sa te faca sa suferi....deci.. Share this post Link to post Share on other sites
MissEla 0 Report post Posted March 1, 2006 Nu stiu.de exemplu mamei mele i-a spus ca e casatorita cu tatal meu de 20 de ani, i-a mai spus ca familia lui nu a aceptat-o de la inceput si multe altele Share this post Link to post Share on other sites
cristy_05 2 Report post Posted March 4, 2006 Acum depinde cat de bine ghiceste!!!O tipa mi-a zis aseara ca atunci cand a fost in spital ia ghicit cineva in palma si ia zis ce se va intampla si asa a fost!!!!Eu unu cred dar nu am incredere totala Share this post Link to post Share on other sites
MissEla 0 Report post Posted March 4, 2006 Cine stie un site unde te invata cum sa ghicesti in palme sau alte modalitati? :flowers: Share this post Link to post Share on other sites
cristy_05 2 Report post Posted March 6, 2006 Cine stie un site unde te invata cum sa ghicesti in palme sau alte modalitati? :yahoo: Nu cred ca chestiile astea se invata!!Trebuie sa ai har sa le poti face si sa le dezvolti! Share this post Link to post Share on other sites
Yvo 8 Report post Posted March 13, 2006 pe mine m-a pacalit una costisitor :spiteful: Share this post Link to post Share on other sites
getta 0 Report post Posted May 5, 2006 Nu erau neaparat coincidente(adica nu stiu de ce e vorba), dar cum e si horoscopul...ofera informatii vaste care se intampla la majoritatea sau se pot intampla...de exemplu iti spune: ai cunoscut o persoana care iti va aduce suferinta in viitor...pai oricine poate sa te faca sa suferi....deci.. te rog frumos sa-mi dai si mie nr ei de tel ,asta numai daca e din bucuresti.ca eu locuiesc in bucuresti.daca nu am rugamintea pentru toti,daca stiti o ghicitoare care sa ghiceasca bine,sa-mi lase si mie un nr de tel.dar numai daca nu e din aia care inseala.o prietena de-a mea -sa dus cu mine la ghicitoare.asta i-a zis ca are farmece facute si o costa 2 milioane sa o dezlege.fata vorbea cu un baiat,cu care la momnetul respectiv nu mai era.in fine,i-a dat banii,s-a intalnit cu baiatul,ca el a sunat-o.insa ghicitoarea i-a mai cerut apoi in cateva zile,carne,oua ,faina,si multe altele,pretextand ca le e foame la necurati.bineinteles ca nu i s-a dat.oricum ea a intrebat de la inceput daca in afara de astea 2 mil,ii va mai cere si alti bani,asigurand-o ca nu.baiatul respectiv s-a certat cu ea.si uite asa a ramas ""jefuita""de 2mil.de aceea va rog,numai daca stiti pe cineva care are harul ghicitului,sa imi recomandati si mie aceasta persoana.multumesc Share this post Link to post Share on other sites