Jump to content
Forum Roportal
The Bitch

Ce spune scrisul tau de m

Rate this topic

Recommended Posts

1. Dacă este înclinat spre

 

Dreapta - esti deschis la lumea din jurul tau si iti place să socializezi cu alte persoane. Reactionezi cu emotii puternice la factori externi. Esti sufletist, o persoana calduroasa si inima te dirijeaza.

Stânga - în general, iti place să lucrezi singur sau "în culise". Daca esti dreptaci iar scrisul tau este înclinat spre stânga, poate ca exprimi rebeliune. Adesea esti vazut ca o persoana rece si indiferenta.

Fara înclinatie - ai tendinta de a fi logic şi practic. Esti atent cu emotiile tale. Esti dirijat de minte, nu de inima.

 

2. Dacă dimensiunea literelor este

 

Mare - ai o personalitate care da pe dinafara. Multe celebritati au scrisul de mână de mare. Se poate sugera că esti foarte social, deschis şi ca iti place lumina reflectoarelor.

Mic - te concentrezi cu uşurinţă dar ai tendinta de a fi introspectiv şi timid. Probabil ca esti o persoana academica, un ganditor.

Mediu - esti bine ajustat şi adaptabil.

 

3. Dacă loop-urile (buclele) literelor l si e sunt

 

Închise pentru litera l (adica linia care merge in sus se suprapune peste linia care vine in jos) - esti tensionat ? Acest lucru implică faptul ca te limiteazi într-un anumit fel.

Complet pentru litera l - esti o persoana spontana şi relaxată şi iti este uşor sa te exprimi.

Închis pentru litera e - ai tendinta de a fi scheptic şi nu te lasi convins de argumente emotionale.

Completa pentru litera e - ai o minte deschisă şi iti place sa incerci lucruri noi.

 

4. Dacă s-urile sunt

 

Rotunjite - esti o persoana care doreste mereu sa-i placheze pe altii, sa fie acceptata de ei si sa faci compromisuri. Eviti confruntarile.

Ascuţite - esti curios dpdv intelectual şi vrei să studieze lucruri noi. Cu cat mai mari şi ma ascutite sunt culmile, cu atat mai ambiţios eşti.

Deschie la partea de jos - nu ti-ai urmat mereu. De exemplu, ai dorit mereu să fie un artist, dar ai o carieră în finanţe.

Tipărite - esti versatil.

 

5. Daca presiunea scrisului pe coala este

 

Puternica - presiunea asta indică angajament şi faptul ca iei lucrurile în serios, dar dacă presiunea este prea grea, esti o persoana care poate deveni foarte incordata uneori şi poti reacţiona rapid la ceea ce ei ar putea vedea ca o critică, chiar dacă nu in realitate nu ai fost criticat. Reacţioneazi şi pui întrebări după aceea.

Usoara - presiunea usoara denota sensibilitate in diverse atmosfere şi empatie pentru oameni, iar în cazul în care presiunea este inegală, aceasta poate insemna lipsa de vitalitate.

 

6. Zona superioară a literelor l, t, h

 

Linii extinse - esti o persoana orientata spre atingerea obiectivelor şi ambiţiilor, dar în cazul în care sunt foarte extinse, pot exista aşteptări nerealiste cu privire la ceea ce simti care trebuie să realizezi.

Linii de lungime rezonabila cat si bucle proportionale - acest lucru indică o persoana chibzuita şi careia ii place sa-si foloseasca imaginatia într-un mod rezonabil. Bucle largi indica mai mult de o tendinta de a visa la idei şi apoi a reflecta asupra lor.

 

7. Zona de jos a literelor g, y, p

Linii drepte - indica nerăbdarea de a termina treaba.

Linii tip "leagăn" incomplete - sugerează o persoana care evita agresiunea şi confruntarile.

O bucla complet cu presiune mare - indică energie / prosperitate financiara / senzualitate.

O bucla complet cu presiune mai mică - indică nevoia sau dorinţa de securitate.

8. Distanta dintre cuvinte

 

Spaţii mari între cuvinte - spune " Am nevoie de spaţiu. Nu ma sufoca ". Persoana independenta.

Spaţii înguste intre cuvinte - indica o dorinţă de a im mijlocul altora, de a socializa, de a fi mereu in companie dar astfel persoane, pot să devina intruzivi, în special în cazul în care scrisul este lipsit de fineţe.

 

9. Distanta dintre randuri

 

Distanţate mari - arată dorinţa de a sta deoparte si a observa mediul inconjurator si pe cei din jur.

Linii spaţiate strânse - indică persoane aproape de sau mereu in acţiune. Pentru cei care scriu astfel, a menţine calmul sub presiune scoate la iveala ce e mai bun în ei.

 

10. Distanta de la marginile paginii (sus, jos, stanga, dreapta)

 

În cazul în care scriitorii au o marjă largă din stânga, interesul lor este de fi în mişcare mereu, de a face lucruri, a le termina si a trece la urmatoarea treaba. Dacă insa marja este prudenţă si îngustă,aceasta indica prudenta si dorinţa de a evita să fie împinsi sa faca ceva înainte de fi pregatiti.

Marja îngustă de dreapta reprezinta nerăbdare şi dorinţa de a rezolva orice cat mai repede.

Marjă largă de dreapta arată că pote exista frica de necunoscut.

 

11. Zona de mijloc a literelor a, c, e

 

Zona de mijloc în ortografierea literelor reprezinta ego-ul - de la ea avem o mulţime de informaţii cu privire la modul în care scriitorul simte şi acţionează în locuri publice - ceea ce le face să functioneze social şi de la locul de muncă.

 

Arcadă

Acest lucru înseamnă că zona de mijloc arata cocoşata şi partea de sus este rotunjita ca o serie de arcuri. Este stilul de bază de caiet, deşi nu este predat în toate şcolile. Scriitorii care folosesc acest stil sunt loiali, de protejatori, independenti, demni de încredere şi metodici, dar pot fi secretosi, incapatanati si ipocriti atunci cand vor. Caracteristica lor cea mai importantă este solidaritatea de grup, faţă de străini.

 

Unghi

Zona de mijloc in stil unghiular este stilul analitic, literele sunt mai degraba ascuţite, decâ curbate. Scriitorul unghiular, este foarte apt in manifestarea talentelor sale la locul de muncă şi pentru scopuri de afaceri sau proiecte.

 

Fir

Scrierii de mână fir este ca lana descompusa care aştepta să se faca ceva din ea. Aceşti scriitori sunt alerti mental şi foarte adaptabili, dar poat fi de asemenea, evazivi şi nerabdatori. Ei mai degraba dau raspuns, decât sa fie iniţiatori in ceva. Pot fi extrem de iscusiti in adunarea si analizarea coracta a informatiilor. Prin urmare, ei observa, analizeaza si chibzuiesc, astfel incat deciziile sunt luate la momentul cel mai potrivit.

Edited by Naeema
  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Las' ca odata va dau o monstra de scris sa mi-o examinati. Asta, chiar inainte sa ma indepartez de forum pentru totdeauna, normal... :lol:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Las' ca odata va dau o monstra de scris sa mi-o examinati. Asta, chiar inainte sa ma indepartez de forum pentru totdeauna, normal... :lol:

O observatie f buna. Din acel moment nu va mai exista niciun secret despre tine :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu toti doctorii scriu la fel, adica , mult faimosul scris pe care numai ei si-l pot citi.

Gresit, cu minime cunostinte in domeniu intelegi ce scriu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu in scoala scriam ''ca-cu picioarele'', uneori nici eu nu intelegeam ce scriu. Trebuia sa fie vreo lucrare foarte importanta ca sa nu..''dau peste ochii''. In rest, scriu in toate felurile posibile, de la ilizibil pana la supercalifragilistic, in functie de chef si stare :lol:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×