Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Dana_md88

un sfat...va rog din suflet............

Rate this topic

Recommended Posts

sunt indragostita de prietenul celei mai bune prietene a mea. Mi se rupe inima cind il vad, dar il vad destul de des avind multi prieteni comuni. Mi-i foarte greu sa-l vad pe el stiind ca nu simte nimic pt mine.In special, fiind confidente cu cea mai buna prietena, imi spune cite lucruri frumoase ii zice, si eu pling ca o proasta cind vin acasa......Mi-i ciuda pe mine ca din toti, anume de el m-am indragostit, dar e ceva mai presus decit mine si nu pot controla...Mi-i foarte foarte foarte greu.....

Ce sa fac? sa nu mai ies cu grupul meu in care sunt ei? Sa-i zic prietenei mele ce simt cu adevarat? Ce ati face in locul meu?....Merci pt orice sfat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai deschis inca un topic cu acelasi subiect mai fata ? :rot:

 

http://www.roportal....0977-ce-sa-fac/

 

Salutare, la cei ce citesc intrebarea mea.......

 

Sunt intr-o mare dilema: sunt indragostita de prietenul celei mai bune prietene a mea. Ei au fost o perioada impreuna, apoi s-au despartit. Eu nu ma implicam, nu faceam intrigi si chestii de genul....Insa acum vad ca lui ii place de ea, si ea e ok cu el. Mi se rupe inima cind il vad, dar il vad destul de des avind multi prieteni comuni. Mi-i foarte greu sa-l vad pe el stiind ca nu simte nimic pt mine, da ma are grija de mine, ma respecta.... dar nu e acea atractie.... In special, fiind confidente cu cea mai buna prietena, imi spune cite lucruri frumoase ii zice, si eu pling ca o proasta cind vin acasa......Mi-i ciuda pe mine ca din toti, anume de el m-am indragostit, dar e ceva mai presus decit mine si nu pot controla... Ce sa fac? sa nu mai ies cu grupul meu in care sunt ei? Sa-i zic prietenei mele ce simt cu adevarat? Ce ati face in locul meu?....Merci pt orice sfat.

 

Edited by Naeema

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doamne dumnezeule... nu mai e lumea ce-a fost pe timpuri... :stars:

Asta mai poti sa zici o data. Sau de doo ori ca Dana. :rot:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar stii ca nu te pot indruma niste straini care nu cunosc situatia dintr-un punct de vedere obiectiv, nu ? Si oricum, sfaturi din cate imi amintesc ti s-au dat. Si erau bune, dupa parerea mea.

 

Si oricum, ce te face sa crezi ca acum vei primi altfel de sfaturi, doar suntem aceiasi oameni.

Edited by Typhon

Share this post


Link to post
Share on other sites

22

ai scras cu i din i nu cu i din a..so...doar cei in jur de 40 scriu asa...cei care nu s-au adaptat..esti un fals... :roll: daca gresesc nu-mi cer scuze pentru ca sunt sigura ca nu...

Edited by Salvie
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×