Sari la conținut
Forum Roportal
Georgia00

Imbracamintea la barbati

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna tuturor! Am si eu o problema destul de ciudata... sunt cu cineva de mai mult timp pe care il plac foarte foarte mult. Totul merge bine mai putin o anumita parte... SE IMBRACA GROAZNIC! Pana si tati la 54 de ani se imbraca mai bine decat el si nu am nici o idee cum sa il conving sa-si schimbe anumite elemente din garderoba. Avem o relatie deschisa, dar sa ii zic chiar asa: "hei stii... te imbraci foarte urat" nu se poate. Mi-au venit mie tot felul de idei precum: "cand te duci la cumparaturi vin cu tine", saaaau... "stii ce frumos vin papucii aia din geam"... dar se pare ca nu am fost inteleasa plus ca lui inca ii cumparara mami si sora hainele. Oribil! Da... e un topic destul de tampit dar poate ma puteti ajuta sau poate ati trecut prin experiente asemanatoare :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

hm dar cati ani are?

si mie imi mai ia maica-mea haine, asa ca cadou :spiteful: dar imi stie deja gusturile si culorile care imi plac

am impresia ca tipul nu prea are personalitate, nu are uns til format, e inca puiandru :)

dar oricum ce-ti place tie lui poate nu-i place ...

al meu husband nu agreeaza mereu felul in care m aimbrac :lol: mie imi plac CULORILE el e pe neutru sau cacaniu cum ii zic eu si nu pot nici sa-l bat sa-i cumpar o camasa rosie etc .. n-ai ce-i face :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tipul ala seamana cu mine; si eu ma imbrac nicicum. De la personalitate, nu e... Alte motive pot fi acolo. Mie nu imi place sa ies in evidenta prin asta, de exemplu.

Editat de nu vreau
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sunt cu cineva de mai mult timp pe care il plac foarte foarte mult. Totul merge bine mai putin o anumita parte... SE IMBRACA GROAZNIC!

 

Dacă îţi place acel om, cu excepţia modului de a se îmbrăca...fă-te că nu vezi ce haine are pe el. Oricum vor vedea alţii. :)

 

Tu vezi că se îmbracă groaznic, dar el nu vede aşa. Ăsta e un exemplu bun de divergenţă de vedere. Adică doi oameni care se uită la acelaşi lucru, îl văd diferit, în funcţie de gusturile pe care le-a dobândit de-a lungul vieţii.

Însă, e excepţional să îţi placă de un om, chiar şi cum stă hainele pe el.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

imi place perspectiva ta lupini si cred ca din anumite privinte ai dreptate. insa sincer trebuie sa fim uneori si realisti. prietenul meu are 24 ;)) adica e destul de maricel. si da... nu pune accent pe astea insa eu as vrea ceva trucuri sa il fac pe el sa vada si partea asta a lucrurilor cu imbracamintea.. nu neaparat sa devina un sofisticat dar macar sa dea mai multa atentie. va mutumesc pt comenturi si va mai astept cu pareri :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Georgia, mai am o parere. Daca asta e singurul lui defect, sa ii pupi si mainile si picioarele! Ca daca gaseste sensul in a se aranja, vreau sa iti spun ca asta vine la pachet si cu altceva! ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Avand in vedere ce doresti tu sa schimbi la el, pentru bine tau... si al lui si pentru linistea amandorura, e mai indicat sa schimbi prietenul decat sa incerci sa schimbi felul in care se imbraca. Cu toate trucurile de care ai putea dispune, e o mare greseala sa incerci sa schimbi asta. De ce vrei sa-l depersonalizezi? Tie ti-ar conveni ca el, la randul lui, sa doreasca ca TU sa-ti schimbi vestimentatia in functie de ce si cum ii place lui?

Asta inseamna ca el, ca om, nu mai e suficient si cauti subterfugii ca sa indulcesti iluzia de relatie..

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×