Sari la conținut
Forum Roportal
L

Multiculturalism

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

O alta ideologie falita a neomarxistilor care acum ne ameninta identitatea nationala si securitatea. thumbdown.gif

Cum se poate pune semnul egalitatii

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De aceea consideram ca cea mai grava crima facuta împotriva europenilor de bastina si a culturii europene este deschiderea larga a portilor Europei hoardelor barbare si hamesite de foame din Orientul-Mijlociu si Africa, hoarde care vor transforma Europa crestina, civilizata si prospera de astazi în Euro-Arabia de mâine, în care urmasii nostri vor putea, probabil, supravietui pentru câteva generatii în 'rezervatii'...

 

 

Când Europa era creştină, acele hoarde despre care vorbeşti, erau alungate. În prezent, se renunţă la creştinism, şi se adoptă "political correctness", şi, dept urmare, are loc ceea ce s-a întâmplat cu Imperiul Roman: decăderea moralităţii, aduce cu sine decăderea identităţii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Luigi, in campania ta, luata per ansamblu, iti insusesti tot ce e mai rau si de la ideologiile de stanga si de la cele de dreapta. :doh:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Când Europa era creştină, acele hoarde despre care vorbeşti, erau alungate. În prezent, se renunţă la creştinism, şi se adopră "political correctness", şi, dept urmare, are loc ceea ce s-a întâmplat cu Imperiul Roman: decăderea moralităţii, aduce cu sine decăderea identităţii.

 

Ma tem ca religia islamica are valori mult mai puternice si autentic respectate decat crestinismul la ora asta, la nivel de practica, in Europa. De asta Luigi considera musulmanii o amenintare (ca despre asta e vorba aici, hai sa fim seriosi). Multi crestini deja s-au aliniat si isi iau doza zilnica de corectitudine politica de la tv, crezand ca este vorba despre iubire si toleranta, nu despre spalarea creierului. :) Si nu vorbesc despre tolerarea altor natii - cine stie cunoaste.

Editat de Finnian
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce este identitatea importanta? Sau intai: ce este ea?

 

Identitatea e un ansamblu de fapte, de credinţe, de convingeri, de viziuni, ale unui om sau a unei comunităţi de oameni. Această identitate comună a mai multor oameni,

  • Upvote 4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×