Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
e-X-plorer

BANII SAU FEMEILE?

Rate this topic

Recommended Posts

... Nu e vreun titlu de manea (nici macar nu ma impac prea bine cu genul asta muzical) dar de ceva timp ma tot gandesc la o chestie...Dupa cum se tot observa, in viata oricarui barbat exista, vrei/nu vrei, 2 notiuni, 2 aspecte, 2 entitati sau mai bine-zis, doua probleme oribil de i m p o r t a n t e: TIMPUL SI BANII! Cea de-a 2-a dupa cum se stie, cel putin la noi in Romania nu e prea usor de atins...Dar, cu atat mai greu este sa le faci sa se si intalneasca! De acord cu mine? :yahoo: Tocmai d-asta spun ca sunt oribil de importante! Cu alte cuvinte, cand esti la liceu sau inca student, timp mai ai, sau daca nu, ti-l faci (nu poti fi prezent la toate orele de curs, nu?:cheer:...DAR BANII? Mai greu... Si viceversa, cand in sfarsit se poate spune ca ai casa ta, masina ta si suficient cash-caval cat sa faci o femeie cu valoare sa se simta bine cu tine (asta, sa zicem, dupa 28-30 de ani, sa fim seriosi, mai ales la viatza de roman...) apare cealalta problema: minim 40ore/saptamana la birou; altele cateva pentru afaceri, altele pt cumparaturi uite asa se tot aduna si...pentru EA MAI RAMANE TIMP?!

Ca sa n-o mai lungesc mult, va intreb direct pe toti cei care veti avea ceva timp si pt clubul meu: CE-AR TREBUI SA VINA IN PRIMUL RAND IN VIATA UNUI TANAR? DRAGOSTEA SAU BANII? BANII SAU FEMEILE?

Va multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edit

 

si ca sa raspund curiosului tanar si nelinistit..daca esti in stare sa ii faci pe primii le ai si pe celelate..daca esti destul de "tare" si le ai "by default" pe celelate poti sa-i faci si pe primii.

ideal e sa incerci numai sa te prinzi ce vrei si ce-ti doresti tu personal de la viata.Cu putina bafta dupa asta poti avea parte de toate 3 :yahoo:

Edited by Shur'tugal

Share this post


Link to post
Share on other sites

am auzit odata o "poveste" ...sau mai bine zis o "demonstratie matematica" .

FEMEIA = RAUL. dar am auzit-o in germana , suna mai bine asa...

ideea e urmatoarea:

femeia = timp * bani

timp= bani

femeia = bani * bani

banii = radacina raului

...rezulta...

femeia =raul

:cheer:

 

e doar o gluma, nu ma luati in serios.... :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites
desert rose..unde ziceai ca-s majoritatea aia a tinerilor de roportal si romania care vb. jda mii de limbi straine,care se intreaba ce a fost inainte de Big-Bang,si care se intreaba "dostoievski sau tolstoi?"

 

Oricine se poate insela, cum a spus si ariciul coborand de pe o perie... :cheer:

Mda, incep sa am serioase indoieli, mai ales ca cineva pe-aici se intreba cu ce era Leonardo da Vinci mai destept ca ea... :yahoo:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×