Jump to content
Forum Roportal
Fatadinumbra

Prietenul meu vrea sa ma culc cu alti baieti

Rate this topic

Recommended Posts

Am si eu o problema, va rog sa ma ajutati, nu stiu cu cine sa vorbesc despre asta. Parintii mei sunt foarte duri si neintelegatori iar prietenilor mi-e frica sa le povestesc pentru ca m-ar putea judeca si nu stiu ce sa fac.

Eu am 16 ani iar prietenul meu are 19. Suntem impreuna de trei luni si il iubesc foarte mult, e primul meu iubit, cu el mi-am inceput viata sexuala si parca e prima persoana din viata mea care ma intelege cu adearat si simt ca si el mai iubeste si ar face orice pentru mine. Pana la urma, mereu am auzit si citit ca atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat faci totul pentru el.

Problema mea este ca el mi-a cerut un lucru care nu stiu daca este normal sau nu. Are niste datorii destul de mari din niste combinatii mai periculoase si daca nu face rost de bani repede o sa aiba mari probleme. Ca sa iasa din incurcatura, m-a rugat pe mine sa ma culc cu baietii aceia carora le datoreaza bani si eu imi doresc foarte mult sa-l salvez, sa nu pateasca nimic si sa fim in continuare fericiti. Mi-a spus ca in felul asta putem sa strangem si bani de nunta si apoi sa fugim impreuna undeva sa ne casatorim si sa fim fericiti.

Va rog, dati-mi un sfat, iar daca ati mai trecut prin asa ceva, spuneti-mi voi daca e sexul asa de important sau iubirea poate trece peste orice obstacol.

 

Multumesc,

Leea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rupe legatura cu el . Daca te iubea nu te punea sa te culci cu alti barbati .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stiu ca nu o vei face dar sfatul meu ar fi sa te duci direct la politie.

 

Nici un barbat, in nici o situatie, nu accepta ca femeia lui sa se culce cu altcineva pentru a il salva pe el, mai ales sa ii ceara asta. Ce esti tu, obiect de troc?

Ce fel de om se baga in ''combinatii periculoase'' la 19 ani si ce fel de combinatii sunt alea? Jocuri de noroc cumva? Am mai auzit cazuri in care niste fete isi amanetau lucruri pentru a plati datoriile prietenilor lor la asa ceva.

 

Ai spus ceva de strans bani, deci nu ar fi numai pentru plata datoriilor, ci si pentru sume in plus.

Practic, esti minora si ti-a cerut sa te prostituezi pentru el.

Eu zic ca la 16 ani ai ceva mai mult discernamant.

Un tip de 19 ani, in ziua de azi, in general numai la nunta nu se gandeste. Si in particular (tipul la care te referi, adica), in nici un caz nu are de gand sa se insoare cu tine.

Edited by Finnian
  • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu o problema, va rog sa ma ajutati,

 

1. Eu am 16 ani iar prietenul meu are 19. Suntem impreuna de trei luni si il iubesc foarte mult, e primul meu iubit, cu el mi-am inceput viata sexuala

 

 

2. am auzit si citit ca atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat faci totul pentru el.

 

3. Are niste datorii destul de mari din niste combinatii mai periculoase si daca nu face rost de bani repede o sa aiba mari probleme. Ca sa iasa din incurcatura, m-a rugat pe mine sa ma culc cu baietii aceia carora le datoreaza bani si eu imi doresc foarte mult sa-l salvez,

 

4. Mi-a spus ca in felul asta putem sa strangem si bani de nunta si apoi sa fugim impreuna undeva sa ne casatorim si sa fim fericiti.

 

 

 

Minte de om de 16 ani ! :doh:

 

1) El 19 tu 16. El ţi-a luat ceva foarte preţios: virginitatea !

2) Te-a făcut să îl iubeşti, ca să faci orice îţi cere el !

3) Datoriile sunt probabil o vrăjeală ! Probabil e dintr-o reţea de prostituţie şi vrea să câştige bani de pe tine !

4) Să fugiţi împreună unde: în Turcia, Olanda, Belgia, Spania ?

 

 

Din cele patru puncte pe care le-am scris, trebuie să îţi dai seama că probabil e un membru a unei bande interlope, care racolează fete tinere pentru prostitiţie. Cel mai repede cad în plasa unor astfel de infractori, fete tinere fără experienţă de viaţă, cum eşti tu.

Dacă mai insistă, anunţă Poliţia, aşa cum ţi-a mai recomandat cineva. Dacă nu o faci, se va despărţi de tine, şi va găsi o altă fată fără experienţă căreia să-i ceara asta.

  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trezirea !!

 

Isi bate joc de tine si te foloseste.Chiar asa de greu e sa-ti dai seama ? Ai deschis topicul la misto cumva ?

 

Cat o sa va mai lasati prostite, eu nu stiu.La 16 ani, totusi se presupune ca ai o anumita viziune asupra vietii...

 

Mergi la politie.Tipul e un vagabond.Ai grija cu cine te incarduiesti, ca va fi vai si amar de tine apoi.Lumea nu e roz si pufoasa, in caz ca nu ai aflat pana la varsta asta.

Edited by haydn91
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×