Jump to content
Forum Roportal
Fernandaa

Sa divorteze sau nu?

Rate this topic

Recommended Posts

Marinela ( nume de scena ) este o cunostinta a mea care s-a casatorit acum cateva luni, desi povestea de dragoste cu sotul ei dureaza de cativa ani.

Toate bune si frumoase ...mai putin faptul ca el si sora lui petrec cam 1-2 ore / zi incuiati in camera ei. Marinela bineinteles ca a intrat la banuieli si a avut mai multe discutii cu barbatelul ei dar placa a fost de fiecare data aceeasi: stau de vorba.

Ce credeti ca trebuie sa faca Marinela ? Sa divorteze ? Sa ignore ? Sau.... ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

chiar e un caz real.....o sa va spun si deznodamantul

Chiar nu mi se pare un caz real. Nu zic ca nu exista relatii incestuoase intre frati, dar nu asa pe fata precum da de inteles mica ta povestire. Nu cred ca cei doi protagonisti ai tai chiar se incuie in camera zilnic pentru cateva ore, de fata cu nevasta aluia. Prea e trasa de par chestia. Si chiar daca ar fi caz real, camera aia a lor e cumva izolata profesional incat nici mama de sunet nu se aude din ea ? O fi studio de inregistrari, mai stii.... :lol: O ureche lipita de usa confirma sau linisteste orice suspiciune.

 

Dupa aceea, la faza cu abordarea sotului, raspunsul lui ca el doar vorbeste cu sora'sa e prea nonsalant avand in vedere ca sotia tocmai la acuzat sau il banuieste ca are vreo relatie amoroasa sau ca face sex cu sora'sa. Crezi ca un barbat caruia nevasta i-ar dezvalui astfel de suspiciuni, asa ar reactiona..."stau de vorba"....de parca astfel de banuieli sunt normale intr-un cuplu si de ordinea zilei ? doh.gif

 

Si in incheiere, parerile pe care le ceri...divortul sau ignorarea, in lipsa de alte informatii si detalii in povestire, sunt doua extreme care dau o nota si mai surealista povestirii.

 

Nice try.

Edited by Naeema
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×