Fernandaa 2770 Report post Posted September 11, 2011 Probabil ati intalnit cupluri in care diferenta de varsta intre parteneri este de 20 de ani sau chiar mai mult. De ce accepta persoana mai tanara o astfel de relatie ? Poate fi vorba de dragoste ? 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pierre D. Vara 5581 Report post Posted September 11, 2011 (edited) Aprob diferenta mare de varsta atunci cand el este mai in varsta decat ea, nu invers. :roll: Pe mine m-au fascinat mereu barbatii mai in varsta, mai ales cei destepti. Edited September 11, 2011 by Lucast 3 Share this post Link to post Share on other sites
Black Passion 401 Report post Posted September 11, 2011 Dragoste de bani in majoritatea cazurilor .Exista si dragoste adevarata, mai mult in filme. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fernandaa 2770 Report post Posted September 11, 2011 Aprob diferenta mare de varsta atunci cand el este mai in varsta decat ea, nu invers. :roll: Pe mine m-au fascinat mereu barbatii mai in varsta, mai ales cei destepti. Ai iubi unul ? :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10661 Report post Posted September 11, 2011 Struto, chestia s-a mai discutat si pe topicul de la pagina 18, si pe cel de la 22...mai sunt minim 2 cu aceeasi tema. din interes sau din dragoste se casatoresc. nu e nimic de dezbatut, i promice u Aprob diferenta mare de varsta atunci cand el este mai in varsta decat ea, nu invers. invers nu, de ce? Share this post Link to post Share on other sites
Pierre D. Vara 5581 Report post Posted September 11, 2011 Ai iubi unul ? :roll: Nu. Asta nu. Iubirea nu are a face. Eu am alte opinii cand vine vorba de iubire. Vorbeam ca ma fascineaza, ma atrag, atat, nu as iubi unul. invers nu, de ce? Parca nu e diferenta de varsta asa de vizibila, sau, cel putin, nu atat de socanta. Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10661 Report post Posted September 11, 2011 (edited) Spun ce-am spus pe fiecare topic cu tema asta. Fiecare face ce vrea si atata vreme cat nu face ilegal si nu ma supara pe mine, faca ce-o vrea acu sa trecem la a de vedea ce problemele noastre, si nu de-ale altora. Edited September 11, 2011 by **Alex** 2 Share this post Link to post Share on other sites
Fernandaa 2770 Report post Posted September 11, 2011 ma gandeam daca as putea iubi un barbat de 70 de ani Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10661 Report post Posted September 11, 2011 ma gandeam daca as putea iubi un barbat de 70 de ani si pt prostia asta faci topic? :suicide: fii si tu carcotasa desteapta si cu simtul umorului, nu te mai baga in oala cu maimutele Share this post Link to post Share on other sites
@5 IP 2340 Report post Posted September 11, 2011 @Lucast: Aprob diferenta mare de varsta atunci cand el este mai in varsta decat ea, nu invers. Sa stii ca eu in tinerete (17ani),as fi iubit o femeie de 36.Dar ma considerat necopt.(nu chiar intru totul).De fapt eu o iubeam sincer si nevinovat. Evident ca acum constientizez ca atractia sexuala ne-a apropiat si ...facut de ras. Dar inca ma mai "misca" acel sentiment. Share this post Link to post Share on other sites