Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
roportal

Varsta optima pentru casatorie

Rate this topic

Recommended Posts

Care credeti ca este varsta optima pentru a face acest pas important?

 

Am citit ca varsta medie la femei este de 28 de ani, iar la barbatilor este de 30 de ani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu aveam de gand sa ma casatoresc pe la 30 de ani.

Asta cred ca e varsta optima. :8):

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca depinde de gradul de dezvoltare fizica si psihica al fiecarui individ.

Intentionam sa fac acest pas la varsta de 27-28 de ani.Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ,o sa ma marit la 25 de ani! :winca:

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu o sa ma casatoresc cand termin facultatea si dupa ce am un job stabil asta va fii in jurul varstei de 27-28 ani:) .......pana atunci vreau sa ma distrez si sa ma bucur de viata cat mai mult:)

:8):

Share this post


Link to post
Share on other sites
.......pana atunci vreau sa ma distrez si sa ma bucur de viata cat mai mult:) :8):

 

de distrat poti sa te distrezi si dupa ce te casatoresti. iti iei sotul si plecati la disco, la strand, la mare. ideia este ca daca te simti bine cu consoarta exista distractie si dupa casatorie, imaginatie sa ai ... :dee :dee :dee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh.. asa ziceam si eu acum cativa ani ca ma marit la 25 [tot dupa ce termina facultatea] si fac un beb la 28 [tot cand as fii avut un job].. dar cum sa`a mai zis si mai sus nu socoteala asta o sa fie de fapt la baza "weding planurilor" :winca: .. din pacate X-( .. asa ca m`am legat la cap de la 21 [ca n`am vrut sa ascult de nimeni pana nu m`am lovit cu capul de pragu` de sus...] &am reusit un mare record: intr`un an am facut : nunta, bebe si divort :dee [ nu.. nu te gandi ca am crezut ca vine sfarsitul lumii si am vrut sa le fac pe toate de`odata ::): dar.. am fost o berbeaca prea incapatanata ca sa nu ascult de sfaturile celor care "stiu!" ce spun..

 

Asa ca .. va sfatuiesc profund sa va "ganditi" 5 ani inainte si 5 ani DUPA ce stabiliti ca veti face nunta daca inca ramane sau nu valabil :)

Si.. pentru. cei care deja si`au stabilit`o... condoleante ::): :twisted: :) Heh, am glumit, cine stie.. poate veti fii printre cele 3 procente % casnicii REUSITE :winca: BAFTA! :) :dee

 

*Probabil ca pentru nenea la 64 ani a fost varsta ideala.. se bucura in ultimii ani de viata de primii [si singurii] ani frumosi dupa nunta :)) la fix! :)) bine gandit! :twisted: :dee ::):

 

REMEMBER : LOVE is blind, but MARRIAGE is a real eye-opener !!! :dee ::): :dee :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

aici unde sunt acum se casatoresc in jurul varstei de 30 de ani. Primeaza cariera si apoi casatoria si copiii. Nu am inteles niciodata de ce noi romanii ne grabim sa aducem un copil pe lume. Ador copiii insa cred ca ei trebuie sa vina atunci cand e timpul potrivit, cand poti sa le oferi sprijin si un camin. Probabil ca am sa detaliez ideile mai tarziu daca exista doritori. :dee

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×