Jump to content
Forum Roportal
fire de praf

Astrologie, zodii & chestii

Rate this topic

Recommended Posts

Ma, voi chiar credeti in faza cu astrologia si cu zodiile?

Adevarul e ca si pe mine m-a interesat intens subiectul, ba inca mi se pare ca ma si incadrez in caracteristicile zodiei mele, insa mi-a fost dat sa vad multe exemple de contrazicere a horoscopului, incat mi-am bagat in cap sa termin cu chestiile astea. Imi pare rau de faptul ca apucai sa bag la capatana cateva carti din astea de astrologie ( chestii de popularizare, gen caracteristicile zodiilor sau compatibilitatea lor), si acum sunt o capsomana care involuntar porneste la drum cu niste idei preconcepute si asteptari despre niste persoane, doar pentru ca stiu ce zodie sunt respectivele. De exemplu, din start stramb din nas despre barbatii din balanta, doar pentru ca am citit io ceva acum ceva vreme ( de-as fi retinut si niste chestii serioase atat de bine cum le-am retinut pe astea). Si mai sunt zodii in fata carora stramb din nas din start, la fel cum tind sa ponesc din start cu tendinta pozitiva in relatia cu anumite persoane ( gen scorpioni, taur, fecioare etc).

No, puteti ignora partea personala. Ideea este : credeti in astrologie, zodii etc? In ce masura va influenteaza acestea modul de percepere a unor persoane nou cunoscute si, cel mai important, in ce masura s-a confirmat ceea ce scria la scripte?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred, desi am si eu caracteristicile zodiei mele. :roll:

M-am interesant pana si de ascendent. Si mi se potriveste si descrierea de la ascendent. :roll: (sunt scorpion cu ascendent in scorpion).

Pana la urma, poate zodiacele astea sunt facute pt a se potrivi tuturor, sunt prea generale.

In rest nu tin cont de zodii si incerc sa ma opresc atunci cand incep sa caut tot felul de asemanari intre persoanele abia intalnite si cele pe care le cunosc deja si care au aceeasi zodie.

E irational. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu, da, cred in caracteristicile generale ale zodiilor, pentru ca eu ma incadrez perfect.

eu m-am gandit ca nu e suficient sa am caracteristicile ca sa cred.

Poate fi o coincidenta... :-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, nu numai eu ma incadrez, ci si altii (in zodiile lor). Pe horoscopul zilnic nu dau 2 bani, e bun de sters dupa treaba mare.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu dau doi bani pe niciun horoscop.

Ca eu sunt berbec si chiar am o fire dificila... pai e aiurea. Asa sunt pt ca am crescut teoretic singura si atat m-a dus capul sa ma educ.

Lupt pt ce am in caz ca reprezinta valoare pt mine. Dar cine nu lupta pt astea? Nu inseamna incapatanare de berbec, e doar o ambitie sanatoasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu m-am gandit ca nu e suficient sa am caracteristicile ca sa cred.

Poate fi o coincidenta... :-

Sau poate intra-adevar, acele caracteristici sunt atat de generale si vizeaza, in general, numai aspecte pozitive , incat fiecare atunci cand citeste ce scrie acolo, zice ca este si el asa numai pentru ca si-ar dori sa fie asa.

Si eu ma incadrez la caracteristicile zodiei mele, insa chiar am studiat si altii din aceeasi zodie cu mine si mi se pare ca nu sunt deloc la fel. :crazy: Iar racul este zodia la care am observat mereu contradictii intre ceea ce spune astrologia si ceea ce este omul.

Sanchi rau de tot treaba asta. :focus:

Edited by Sheeva

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu cred in zodie..insa ma amuz uneori ...uneori se mai si potriveste insa sunt coincidente....daca ma tai am sanse 90 1a suta sa fie un cutit nu o 1ama...probabi1itatea e mare...cam asa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×