Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ceva mai detaliat se poate?Şi mai ales interesant e cum e femeia văzută de un bărbat şi cum e ea văzută de o femeie?

 

Bla bla.. iubirea, femeia (oh, vai, femeia, eternul mister :stars: :doh: ) nu sunt lucruri care pot fi generalizate. Fiecare om (persoana) are parerea lui si vede in mod diferit o femeie sau un barbat. Sunt cazuri concrete. . E vorba de perceptia fiecaruia, nu o singura regula generala..

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce înseamnă să fii FEMEIE?Ce înseamnă şarmul?să ai ceva.......?De ce unele femei îl au,altele nu?

 

 

E greu sa mai definesti o femeie in ziua de astazi, dupa cate se vad si se aud. O FEMEIE este acea fiinta umana fara de care viata nu ar putea exista. Este perechea de suflet fara de care un barbat nu poate iubi si trai viata. Femeia este cea care da viata si este o specie foarte emotiva. O femeie este frumoasa atat in exterior cat si in interior dar este si ispititoare. O Femeie sta in spatele oricarui om de succes.

O femeie este precum un ocean. Atunci cand se simte iubita increderea in ea creste semnificant. Abilitatea unei femei de a accepta si de a returna dragostea este o reflectie a felului in care ea se vede. Daca o femeie se vede fericita si sexy inimia si bratele ei vor fi larg deschise. Cand se vede doborata si cand sufera cade in umbra. In aceasta perioada ea are nevoie ca mintea si inima ei sa fie deschise dar... nu va fi asa. Dupa ce va reusi acest lucru ea se va ridica si va simti dragostea ce o inconjoara, va radia de fericire.

O femeie este sufletul unei relatii, ea este fantezia, floarea, lumanarea, vinul, muzica romantica, tinuta sexy, placerea unirii intr-o singura fiinta cu cel de langa ea si mirosul dulce al naturii.

 

Sarmul este acel ceva pe care o femeie il foloseste pentru a avea orice barbat isi doreste la picioarele ei. Se stie ca toate femeile il au dar nu toate il folosesc.

Editat de Johnny Paco
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am s-o dau exemplu pe Salvie plus cele cateva miliarde de femei...cam asa este femeia... :roll:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×