ica53 12 Report post Posted April 27, 2011 dragilor , pt voi cafeneaua este deschisa non-stop ...trebuie doar sa trecem pe aici , sa ne salutam si sa sarvim ...o cafeluta, un ceai si de ce nu ...micul dejun . eu fiind prima ...va doresc la toti care sunteti pe forum si o sa intrati in "local" o zi cit se poate de frumoasa si fara stres . am uitat sa va spun se poate si fuma sau daca doriti sa consumati un paharel de ceva, sa va fie de bine ....nu strica daca nu faceti abuz . sper sa nu supar pe nimeni pt indrazneala mea de a deschide acest subiect va tuc apasat pe toti Share this post Link to post Share on other sites
Athmy 2565 Report post Posted April 27, 2011 uau, par reale :) ce loc frumos! Share this post Link to post Share on other sites
Rodica` 6217 Report post Posted April 27, 2011 foarte frumos, ica, da` am io asa o banuiala de user tarsit si uzat, ca acest topic va fi lipit cine stie unde .... multumim de toate. eu iau florile, daca nu te superi :) Share this post Link to post Share on other sites
fire de praf 2051 Report post Posted April 27, 2011 Sa ai o experienta forumistica frumoasa, Ica ! :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Azalee 734 Report post Posted April 27, 2011 Bine ai venit Ica :flowers: Eu am sa iau o cafea :yes: Share this post Link to post Share on other sites
ica53 12 Report post Posted April 27, 2011 foarte frumos, ica, da` am io asa o banuiala de user tarsit si uzat, ca acest topic va fi lipit cine stie unde .... multumim de toate. eu iau florile, daca nu te superi :) cu drag pt tine Rodica Share this post Link to post Share on other sites
Nemeton 91 Report post Posted April 27, 2011 (edited) ica, aceasta este o idee buna, cel putin eu sunt omul care cand are timp dimineata isi serveste cafeaua pe forum, si acuma daca mai este si un topic cafenea, de mi se permite sa zic asa, este si mai bine. sper doar sa fie cat mai multa lume care sa doreasca o cafea buna cat timp sta pe forum. eu pacat ca aproape mi-am terminat cafeaua in dimineata asta, dar imediat mai fac una de ma supar :jester: sau pot servi una de aici? cat costa? Edited April 27, 2011 by patch Share this post Link to post Share on other sites
Fluturel 566 Report post Posted April 27, 2011 aveti si ceai ? Share this post Link to post Share on other sites
ica53 12 Report post Posted April 27, 2011 Sa ai o experienta forumistica frumoasa, Ica ! :roll: multumesc Egeria , asa sa fie ...eu imi doresc fix asta ...poate o sa-mi fie mai usor in aceasta perioada trista pt mine Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Pervy McPervert 11555 Report post Posted April 27, 2011 Bine ai venit Ica, multa putere iti doresc. Share this post Link to post Share on other sites