Locaboca 0 Report post Posted March 9, 2011 Buna,sunt Ana,am 17 ani.... Acum ceva timp mi-am inceput viata sexuala,pot sa spun ca inainte de asta eram grasuta,aratam chiar foarte bine,dar acum pur si simplu am slabit,o faceam foarte rar,o data la 1 luna chiar,acum n-am mai facut-o de 3 luni,pentru ca nu mai sunt cu EL impreuna .... Nu stiu ce sa fac,as vrea sa ma ingras sa fiu la fel k inainte,mananc mult,dar degeaba,niste sfaturi va rog :haha: Share this post Link to post Share on other sites
Diela 967 Report post Posted March 9, 2011 şi problema e de amor sau de kg? Share this post Link to post Share on other sites
Roxana@ Elena 66 Report post Posted March 9, 2011 amandoua..e problema ca acu nu mai are iubit... :haha: si doi ca a slabit... lasa fata ca acu esti in crestere inca..stai sa vezi dupa 20 de ani ce se pune pe tine....asta fiind vb de 95% din cazuri..darcum tu innainte erai mai plinuta in mod sigur dupa 20 vei avea de furca..nu-i problema :P si eu ma chinui sa slabesc... :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Locaboca 0 Report post Posted March 9, 2011 (edited) şi problema e de amor sau de kg? Aman2 amandoua..e problemaca acu nu mai are iubit... :think: si doi ca a slabit... lasa fata ca acu esti in crestere inca..stai sa vezi dupa 20 de ani ce se pune pe tine....asta fiind vb de 95% din cazuri..darcum tu innainte erai mai plinuta in mod sigur dupa 20 vei avea de furca..nu-i problema :doh: si eu ma chinui sa slabesc... Da,dar pana la 20 ani.... Vreau acum sa arat bn dar nush qm ca manac cat pot eu si degeaba :P Edited March 9, 2011 by Locaboca Share this post Link to post Share on other sites
Roxana@ Elena 66 Report post Posted March 9, 2011 Aman2 :P Da,dar pana la 20 ani.... Vreau acum sa arat bn :doh: dar nush qm ca manac cat pot eu si degeaba :think: asa si cea de dragoste pan la urma la ce se rezuma? ca te-ai despartit de iubit sau care ii problema? daca te-ai despartit asta este..o sa para altu nu-i bai nu ai tu idee ce repede trece timpul...ai sa vezi tu ca nemultumitului i se ia darul..de nunta Share this post Link to post Share on other sites
Locaboca 0 Report post Posted March 9, 2011 asa si cea de dragoste pan la urma la ce se rezuma? ca te-ai despartit de iubit sau care ii problema? daca te-ai despartit asta este..o sa para altu nu-i bai nu ai tu idee ce repede trece timpul...ai sa vezi tu ca nemultumitului i se ia darul..de nunta Dupa baiatul asta am suferit si sufar mult,nu-ti dai seama..... Vreau sa-l uit,sa nu mai stiu nimic de el....dar el imi promite ca cica "dupa un timp vom fi din nou impreuna" dar ...nu cred sincer daca acum nu my vrea,my tarziu dc si-ar dori? :think: Share this post Link to post Share on other sites
Diela 967 Report post Posted March 10, 2011 pt amor, vorbim aici pt acumulat de kilograme, există acest topic - http://www.roportal.ro/discutii/ftopic1583.html&start=0 să nu le amestecăm Share this post Link to post Share on other sites
Birdiewatcher 2,143 Report post Posted March 10, 2011 sexul slabeste Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10,692 Report post Posted March 10, 2011 deci asta e secretul :think: Share this post Link to post Share on other sites
Locaboca 0 Report post Posted March 10, 2011 sexul slabeste Nu,neaparat,unele se ingrasa,stiu eu cateva prietene :think: Share this post Link to post Share on other sites