Jump to content
Forum Roportal
Whtr

Ce posibilitati/alternative am?

Rate this topic

Recommended Posts

Este o intrebare gen "cum imi fac o prietena" probabil. Dar situatia este urmatoarea: sunt masterand ultimul an, o persoana normala. La facultate toata lumea e cuplata sau casatorita, sa nu mai mentionez ca la profilul meu sunt doar trei fete, in anturaj toti sunt cuplati si nu exista posibilitatea sa imi faca cineva cunostinta de exemplu. In oras ies foarte mult, in cluburi, discoteci, biliard, bowling, in nici un caz nu stau in casa. Anunturile matrimoniale le-am folosit, dintre fetele pe care le-am intalnit asa numai incompatibilitati si fete cu probleme mai mult sau mai putin grave acolo. Sfaturi? Pareri? Solutii? E usor de zis, ideea cu "cluburile" poate mi-au placut fete de acolo, si? in cel mai bun caz te alegi cu un dans, depinde, poate fi si "periculos" doar toata lumea merge in grup, asa ca sansele nu sunt foarte bune, stiu ca sunt , dar mai mici decat se crede, ( parerea mea ) ... pe oricine am intrebat pana acum iubita e : vecina, colega de munca, de "scoala" , prietena din copilarie...samd. Nu stiu sa gestionez lipsa asta de posibilitati sau alternative.

 

Pareri? Sugestii? Solutii?

 

 

P.S as aprecia mesajele on topic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu cum pisici se face ca unii au prea multe, altii prea putine ori deloc.

E nedreapta soarta asta, frate. :huggles:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar trebui sa-ti gasesti preocupari - care sa te scoata din casa - nu neaparat la cluburi. De exemplu actiuni de voluntariat, cluburi de alpinism, piscina - stiu si eu locuri unde oamenii merg sa se simta bine - nu neaparat sa mergi la agatat - cat sa incerci sa-ti extinzi cercul de prieteni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se spune ca in Medias sunt mai multi baieti decat fete, cel putin asa e parerea baietilor .. majoritatea ies la agatat prin imprejurimi. Banuiesc ca esti la facultate in Sibiu sau intr`un oras mai mare unde posibilitatea sa cunosti o persoana sau chiar si mai multe pe gustul tau e mai mare. Eu zic sa scoti din calcul site-urile de matrimoniale si toate derivatele sale precum si ideea cu cluburile, rareori se intampla sa iti gasesti sufletul pereche intr`un club de fite. Bineinteles ca depinde si ce asteptari ai tu .. Cred ca ar trebui sa fi mai atent pentru ca in situatia de fata tu chiar iti doresti pe cineva, se simte din felul in care te exprimi ca ti`ai dori sa ai pe cineva alaturi precum prietenii tai .. dar nu lasa asta sa iti orbeasca judecata, sa nu te multumesti chiar cu prima venita(prima servita)

Nu stiu ce sugestii ti-am putea da noi, daca chiar tu zici ca iesi in oras .. asta nu inseamna ca deja cunosti multe persoane ? Chiar nu ai pe cine sa chemi intr`o zi cu tine la un film, biliard sau orice altceva ce iti place ...?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cred ca ar trebui sa fi mai atent pentru ca in situatia de fata tu chiar iti doresti pe cineva, se simte din felul in care te exprimi ca ti`ai dori sa ai pe cineva alaturi precum prietenii tai .. dar nu lasa asta sa iti orbeasca judecata, sa nu te multumesti chiar cu prima venita(prima servita)

Nu stiu ce sugestii ti-am putea da noi, daca chiar tu zici ca iesi in oras .. asta nu inseamna ca deja cunosti multe persoane ? Chiar nu ai pe cine sa chemi intr`o zi cu tine la un film, biliard sau orice altceva ce iti place ...?

 

pot spune merci ca totusi am capatat foarte multa experienta in urma anunturilor matrimoniale avand contact cu multe tipuri de fete , in afara de cele din "real life" dar nu suport lipsa asta de posibilitati sau alternative, da chiar nu am pe cine sa scot intr-o zi cum ai spus tu, altfel nu faceam asa thread si asta ma "sperie"

 

Am renuntat de mult la compromisuri, pentru ca am vazut cum e . Adica da, am avut o perioada cand orice fata fara sa ma uit la defecte sau la compatibilitati era pusa pe piedestal, norocul meu ca a trecut acea perioada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×