Jump to content
Forum Roportal
^Dorin

O zi din viitor ! V-ar placea ?

Recommended Posts

 

Pornind de la tehnologia din clipul la care fac trimitere, intrebarea e daca v-ar placea sa traiti sau nu intr-o asemenea lume ? Teoretic, cand o familie din clasa de mijloc va ajunge sa dispuna de asa ceva, treaba cu cipurile, e-Guvernarea si internetul obiectelor va fi gata. Componente ale celor prezentate in clip deja exista sau vor apare cat de curand. Dar o lume in care aproape fiecare familie sa dispuna de ele, precum in film, va fi ?

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Componente ale celor prezentate in clip deja exista sau vor apare cat de curand. Dar o lume in care aproape fiecare familie sa dispuna de ele, precum in film, va fi ?

 

 

Cum spui şi tu, deja cea mai mare parte din tehnologiile prezentate

Share this post


Link to post
Share on other sites

As vrea sa apuc sa traiesc macar o zi dintr-o lume a viitorului asa cum e descrisa aici. Desi e greu de imaginat in timpul actual, tehnologia de acolo este perfect fezabila. Inainte de toate insa as vrea sa fie o lume in care sa beneficieze toata lumea de aceste minunatii tehnologice, nu doar cei bogati, cei "alesi". O lume fara politica si fara puterea banilor care deocamdata, cu mentalitatea actuala a concurentei si profitului fara limite, nu e posibila.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

o zi din viitor...mai bine zis trecut...gen Atlantida,da mi-ar placea...tare mi-e teama ca viitorul spre care ne indreptam....va fi cu cip in creier sau in mana...controlabil prin unde radio...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dar o lume in care aproape fiecare familie sa dispuna de ele, precum in film, va fi ?

 

 

Este!!! Deja multa lume este destul de echipat cu asemnea aparatura, acum depinde daca au nevoie sau doar cumpara ca se gaseste in comert ceva excentric de cumparat!!!

Eu n-o sa am nevoie si n-as investi in asa ceva!!!

Edited by The Unknown
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca mi-ar placea sa traiesc in viitorul acela care sa aiba tehnologia de a calatori in timp. Sa pot vedea atat trecutul cat si viitorul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Si apoi, tehnologia informatiei nu este egala cu lumea virtuala, ea cuprinde mult mai multe directii si domenii. In plus, ideea care te pasioneaza si pe tine, despre lumea care devine (sau care este) una virtuala dateaza de prin anii 60 ai secolului trecut si, desi si-a gasit mijloacele tehnice, inca n-a devenit un mod de viata exclusiv si general impartasit.

 

 

 

Limita dintre tehnologia informationala si lumea virtuala mie mi se pare cam "difuza" si ma duce cu gandul la Matrix ceea ce nu pare a fi un viitor prea luminos !!

 

 

Mie mi-ar placea sa vad cum vor trai oamenii, ce relatii vor avea unii cu altii, ce-i va preocupa, ce distractii vor avea ....

 

 

Eu chiar as vrea sa traiesc in viitor sa vad ce preocupari au oamenii (probabil ca preocuparile oamenilor din viitor vor fi date ca si pana acum de lucrurile la care au acces - cum spuneai cu dirijabilele - acel model de transport era la indemana la aceea vreme , pai acela ii interesa si il vedeau ca viabil) dar o vreme, apoi sa mai schimb "clima" - sa trec in trecut sa vad ce se intampla si acum vreo 1000 de ani. Ba chiar sa schimb diferite clase sociale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×