Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Guest Guest_andreea_*

Obsesie sau iubire?

Rate this topic

Recommended Posts

Guest Guest_andreea_*

caut de mult pe cineva care ar putea sa ma ajute cu niste raspunsuri si mai mult decat atat sa ma ajute sa inteleg ce am de facut si cum sa trec peste anumite lucruri!sunt logodica cu un barbat care a mai fost casatorit odata si are 2 copii in urma casniciei!cum as putea trecde peste faptul k ii ajuta si inmca mai pastreaza legatura cu fosta nevasta pe care sustine k nu o mai iubeste ,doar k mai are de rezolvat anumite lucruri care dupa parerea mea le-ar putea rezolva si altfel neffind nevoie sa mai vorbeasca cu ea!ma intreb in fiecare zi daca am luat o decizie gresita si daca mai pot face ceva!cum o sa foie viata mea de acum incolo?cat mai am de suferit si daca e adevarat ce zic majoritatea persoaneleor k intre mine si el o sa fie mereu copiii lui!multumesc anticipat

Share this post


Link to post
Share on other sites

bineinteles ca o sa tina mereu legatura cu fosta familie, vrei sa nu-si mai vada copiii, pentru ca se insoara cu tine?

Stiai in ce te bagi, presupun. Copiii sunt parte din el, sper ca n-ai pretentia sa nu-si mai iubeasca copiii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna,

 

 

Iti inteleg dorinta de a il avea doar pentru tine, dar te-ai gandit si la nevoile si la dorintele lui? Copii sunt o parte importanta din viata lui, iar faptul ca a decis sa iasa din relatia cu fosta sotie nu inseamna ca a renuntat de tot la ceea ce se intampla acolo.

Simte inca iubire fata de copii lui si e normal pentru un parinte, iar fata de fosta sotie poate ca are inca unele sentimente pentru ca a fost o persoana importanta pentru el, dar asta nu inseamna ca are sentimente de iubire fata de ea.

Inteleg pe de alta parte teama ta ca e posibil ca ei sa fie pe primul loc sau sa intervina in relatia vostra, dar incearca sa vorbesti cu el si vezi ce isi doreste si el de la tine in raport cu ei. Tu cum vezi relatia dintre tine si copii lui?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest_andreea_*

Buna,

 

Deci poate nu am reusit sa ma fac inteleasa,si ma asteptam sa fiu criticata,DAR,nu am nimic impotriva sa vb cu copiii lui desi ei nu dau doi bani pe el,numai cand au nevoie de banii stiu unde sa-l caute.....stia fff bine ce face pt k am avut o rel de aprox 2 ani cu el,fiind casatorit si in plus de asta nu am fost numai eu,au mai fost si altele.Stiam k nu mai nutreste nici un fel de sentiment pentru sotia lui!Am avut f multe discutii cu el,pt ca este si fericirea mea in joc,dar m-am ca obisnuit toata lumea sa ma invinovateasca pe mine!Fratilor nu eu i-am despartit!Inaintea mea a mai avut o relatie de 5 ani cu o alta tipa...!Poate intelege-ti ce vreau sa spun...!Tot ce-mi doresc e sa fiu fericita si nu tin mortis sa ma casatoresc cu el,pt k totul merge bine pana la un anumit moment si eu nu-mi doresc ca toata viata sa fie cineva intre mine si el!L-am intrebat de multe ori despre ce vrea cu adevarat si imi repeta incontinuu k ma iubeste si k fiecare are locul lui in inima lui,dar.....ma tem k am luat o decizie gresita...e greu sa construiesti ceva cu cineva care a avut totul construit.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andreea, acest barbat ti-a explicat ceea ce crede si ce simte... decizia ramane la tine.

Acum modul in care ai explicat ne arata si unele motive pentru care nu iti place relatia cu copii si sotia lui. Spui ca te-ai simtit criticata, prin ce anume?

 

Eu am explicat sentimentele pe care le experimenteaza un parinte si un iubit. Ce anume incerci mai precis sa afli de la noi sau de la mine mai precis? Din cate observ raspunsul ti l-ai oferit singura: crezi ca va fi mereu cineva intre voi, ca el are deja ceva construit... Decizia pe care o vei lua va fi in folosul tau, asta este primul lucru la care trebuie sa te gandesti. Incearca sa vezi toate aspectele situatiei atat pe cele pozitive cat si pe cele negative, dar si mai important: incearca sa iti imaginezi cum va fi relatia voastra peste 5 ani. (un exercitiu de imaginatie)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Simt durere aici. Durere si dezamagire.

El trebuie sa fie cea mai limpede expresie a libertatii tale. Prin el trebuie sa evadezi catre tine si sa te descoperi. Daca intre tine si el simti ca este cineva, trebuie sa te gandesti.

Copii sunt ai lui si daca-l iubesti pe el iubesti si tot ceea ce este al lui. Neconditionat. Iar fosta sotie este mama copiilor lui. Nimic nu poti schimba in acest sens. Dar si tu ai dreptul la viata, o viata frumoasa, asa cum o meriti.

Parere personala : da, ai gresit in alegere, nu pentru ca are copii , nu pentru ca a fost casatorit ci pentru ca mi se pare nestatornic( stii de o alta amanta, au mai fost si altele.........pfffff !)

Edited by Aether

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simte inca iubire fata de copii lui

 

INCA?

 

nu am nimic impotriva sa vb cu copiii lui desi ei nu dau doi bani pe el,numai cand au nevoie de banii stiu unde sa-l caute...

 

Nu e treaba ta sa judeci ce simt copiii aia, ce varste or avea. Au motivele lor pentru care se comporta asa. El, ca tata, daca ii iubeste, niciodata n-o sa se rupa de ei, doar pentru ca ti se pare tie ca profita de el.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cita incredere ti-ar inspira ca barbat daca l-ai auzi vorbind cu ura despre fosta lui sotie, daca si-ar neglija copiii sau i s-ar parea ca nu trebuie sa mai aiba vreo relatie cu ei ???

 

Ai avea curajul sa intemeiezi o familie cu el ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guest_andreea_*

Wow..........credeam ca psihologii dau sfaturi nu judeca!M-am simtit criticata pantru ca forte multi mi-au zis ca nu e ok ce am facut,dar acum e prea tarziu si nu mai pot da inapoi!Ma gandesc foarte serios daca sa-i accept cererea in casatorie sau sa ne despartim si sa-i vada fiecare de drumul lui!Cred ca daca un om are dreptul la ceva in viata aceasta,uneori cruda si nedreapta aceel deept este DREPTUL LA FERICIRE!Ma gandesc ca am gresit acceptand sa am o relatie cu cineva care a mai fost casatorit pt ca poate nu o sa avem o viata normala din divrese motive!Tin foarte mult la el si el la mine!Uneori mi se pare atat de nedrept sra nu putem schimba trecutul,insa putem schimba viitorul!Poate s-ar intelege mai bine cu cineva care este in aceeasi situatie ca el,cred ca ar reusi sa se inteleaga mai bine unul pe celalalt si nu ar avea ce sa-si reproseze....nu ca noi ne-am reprosa!Nu ne certam pt ca ma invatat sa trec peste anumite lucruri dar nu vreau sa ajung sa ma imbolnavesc de nervi peste cativa ani si nici sa ma inchid in mine din cauza faptului ca poate mi-am cautat fercirea unde nu trebuia!

Oricum multumesc pentru sfaturi,mai ales pentru cele incurajatoare mai mult decat cele unde se gasesc numai critici!Nu am nevoie sa ma critice nimeni!Stiu cand gresesc! Va doresc o zi buna si toate cele bune!Nu o sa mai revin cu nici un mesaj pt ca am inteles in mare mesajul vostru!MULTUMESC! Andreea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×