Jump to content
Forum Roportal
Ravl

Magia Craciunului

Recommended Posts

Craciunul ... . Nu cred ca exista vreo sarbatoare mai frumoasa decat asta . :ill:

Dincolo de asteptarea cadourilor, craciunul e o sarbatoare a simturilor . Mirosul de cozonac , ce persista in ajun, mirosul sarmalelor, dar si al altor bunatati traditionale , toate acestea iti incanta mirosul si gustul .Nu stiu ce'ar putea fi mai placut decat atat .

 

Craciunul e o sarbatoare pe care trebuie s'o petreci in familie, un fel de ziua recunostintei , in care trebuie sa fi mai bun, mai iertator, in primul rand cu cei dragi , cu cei apropiati .

 

Dar ce te faci, cand te mananca'n cur si decizi sa'ti petreci craciunul cu rudele prietenei tale ?

Hai s'o numim generic Vasilica . :-

Te'mbraci frumos, cumperi ceva cadouri , ceva de baut si gata ... esti deja la usa . Iti deschide Vasilica, cu priviri languroase , ce promit o noapte de neuitat .

Famila e pusa'n tema, iti zambeste toata lumea, cine stie... poate intr'o zi , daca Vasilica va manageria bine relatia, vei face parte chiar din familia lor.

Dispozitie buna, muzica pe masura, atmosfera destinsa ... un craciun de neuitat .

Ce te faci insa, cand bei ca porcul si uiti masura ? Orice om cu bun simt, s'ar duce acasa ... sa doarma. Insa la dreaq, daca picioarele alea ma ascultau si colac peste pupaza, fratele Vasilicai ne invita la el acasa,la vreo 2 strazi, sa'i vedem bradul.

Ma gandesc ca nu'i frumos sa supar omul si sa ramana traumatizat si frustrat, probabil se scarpinase'n cur dupa bani si'si cumparase ditamai bradul , asa ca purcedem spre apartamentul cu pricina. Afara era frumos, peisaj de decembrie, iar aerul rece m-a determinat sa ma trezesc intr'o oarecare masura .

 

N'am sa'nteleg niciodata mania romanilor de'a pune mese . Evident din nou mancare , aperitiv , sarmale si altele, fapt care ma determina sa ma gandesc ca seman tot mai bine cu porcul Ghita, insa n'am scapare si trebuie sa laud mainile care au preparat bunataturile respective . Daca s'ar fi marginit doar la mancare, mai treaca mearga, insa pe fratele Vasilicai il manca in 3 litere si scoate o sticla de scotch . Futu'i daca pot rezista ... din nou bautura , antren , toate astea panan'n jur de 2 dimineata , cand am vomitat bunatatile mancate in baia de serviciu . Hotarasc sa plec, Vasilica insista sa mergem la ea si profitand de faptul ca aveam creierul imbibat in alcool, decid sa merg la ea .

 

Ne dezbracam , ma rog ... ma dezbraca ea, eu nefiind in stare sa'mi controlez in totalitate miscarile, ma intind langa ea, cand ... ma scol ca un apucat si'i arunc din drum : - ma duc la baie !

 

...

Lumina, o lumina cruda de iarna ma forteaza sa deschid ochii . Sunt gol, asa cum ma facuse mama cu ceva timp in urma , iar pimul meu gand a fost :-Doamne, am *utut'o !

Vine Vasilica , ma vede ca's treaz si fara nici o atentionare incepe sa rada . Evident de mine si nu cu mine .

O las sa se domoleasca , dupa care o'ntreb firesc de ce rade ?

Ehe ... eu cred ca a inflorit cumva, insa partial cred ca avea dreptate ... . Cica dupa plecarea mea intempestiva la baie, a stat, a stat , pana cand intr'un final a adormit . Pe la 05 dimineata s'a trezit, era singura'n pat , si'a pus inrebarea corecta "unde sunt" , eu cica eram in baie, cu usa deschisa dormind profund pe wc.

 

Acum nu stiu daca voi credeti, nici eu n'am crezut'o in totalitate pe Vasilica . Poate ca a spus'o din rautate, poate ca am facut sex si n'a fost satisfacuta , insa prefer sa cred asta, decat faptul c'am dormit pe wc , intr'o baie straina , in noaptea craciunului .

 

Daca nici intamplarea asta nu'i magica, atunci magia nu exista ! ... :o:

Edited by Ravl

Share this post


Link to post
Share on other sites
Asta da ,magie! 8) :crazy:

 

Nu ? :o:

 

Draga Mos Craciun...

Bigule, scrisoarea pentru mosu' e mai la vale . :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Si ,pana la urma,ai dormit pe tron in baie sau nu? :crazy:

Cine mai tine minte ... :P

 

Exista. :o:

O fi , da' nu pentru mine . 8)

 

simpatica povestirea :beer:

Multam , multam ... . :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

aaaaa...pai chiar am ras cand am citit, so, trebuie ceva mai mult decat sa rad?..ok, uite cinci frunze, sa nu zici ca-s neam de ciuline :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
aaaaa...pai chiar am ras cand am citit, so, trebuie ceva mai mult decat sa rad?..ok, uite cinci frunze, sa nu zici ca-s neam de ciuline :)

 

Bine fata, esti o planta de soi . :P

 

As fi ras si eu mai tare, daca n'ar fi fost vorba de mine . :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

×