Jump to content
Forum Roportal
Bogdan2626

va rog ajutati-ma!

Rate this topic

Recommended Posts

Nustiu ce sa fac eu am placa videa nvidia gforce 5200 fx si cand conectez monitorul la placa nu se deschide se aude bippul si sunetul de bun venit si atunci cand o conectez pe placa de baza se deschide.Si dupa un timp conectez monitorul iar la placa video si mergea,dar nici asta nu mai functioneaza :pardon: .Ajutati-ma va rog !

 

Si vroiam sa va mai spun ca in jocuri cand ma jucam se bloca dar se mai auzea muzica jocului si de exemplu la un joc cand mergeam se bloca se auzea sunetul si cand isi dadea drumul eram mort in joc sau nu mai eram la locul meu(ma refer ca ,cand se blocheaza jocul merge in continuare dar nu pot face nimic)

Share this post


Link to post
Share on other sites

FX 5200 are vreo 6-7 ani pe putin, in cazul in care ai luat-o noua cind inca mai conta cit de cit. Poate ca isi da obstescul sfirsit. Ai incercat-o pe alt calculator? In alta ordine de idei, din ce descrii tu, s-ar putea sa fie probleme cu sursa. Si sursa are tot vreo 6-7 ani?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zi mersi ca a tinut atita. Ar cam fi timpul pentru o sursa noua, nu ca un upgrade la toata hardughia ar fi o idee rea...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce legatura are cu subiectul de fata? Te duci pe site-ul producatorului componentei, cauti ultimul driver disponibil, il dai jos, il instalezi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×