Weezy 0 Report post Posted December 4, 2010 salut Am un prieten care s.a indragastit de o fata dar aceasta nu prea o intereseaza.El ar vrea sa stie cum sa o cucereasca avand in vedere faptul ca amundoi sunt in clasa a 5. I.a dat agrafe Castigate la pufuleti:)) si mereu cand o vede vrea sa iasa in evidenta (si nu prea ii iese)Daca ati putea sa.mi ziceti cum sa.l ajut sa o cucereasca PS.Ms anticipat Share this post Link to post Share on other sites
adnana 105 Report post Posted December 6, 2010 cumparati pufuleti pana va cade un inel, o bijuterie ceva, de plasti si neaparat roz. Share this post Link to post Share on other sites
Two 1,994 Report post Posted December 7, 2010 salutAm un prieten care s.a indragastit de o fata dar aceasta nu prea o intereseaza.El ar vrea sa stie cum sa o cucereasca avand in vedere faptul ca amundoi sunt in clasa a 5. I.a dat agrafe Castigate la pufuleti:)) si mereu cand o vede vrea sa iasa in evidenta (si nu prea ii iese)Daca ati putea sa.mi ziceti cum sa.l ajut sa o cucereasca PS.Ms anticipat a ie simplu. sa incerce cu oole alea cu surprize kinder. io asa le fac la colegele mele. merge de minune. si mai am un secret, le dau seminte de floarea soarelui. nus de ce da le place si ie moarte apoi de pe mine./ pa bune nu te mint Share this post Link to post Share on other sites
Ea. 8,993 Report post Posted December 7, 2010 :roll: Two oua kinder? mie nu mi-ai dat :bee: sfatul meu : floricica lasata pe sub banca Share this post Link to post Share on other sites
Cristi din prahova 381 Report post Posted December 7, 2010 Steaua su' rasare... Share this post Link to post Share on other sites
ars 7 Report post Posted December 7, 2010 :roll: Two oua kinder? mie nu mi-ai dat :bee: sfatul meu : floricica lasata pe sub banca nene,tradu. Share this post Link to post Share on other sites
Salvie 11,566 Report post Posted December 7, 2010 :roll: hai ca e tare, mai este putin si cei de la gradinita ne vor intreba cum sa-i fure plastilina educatoarei Share this post Link to post Share on other sites
Birdiewatcher 2,143 Report post Posted December 7, 2010 :crazy: hai ca e tare, mai este putin si cei de la gradinita ne vor intreba cum sa-i fure plastilina educatoarei plastilina la sens figurat? :roll: Share this post Link to post Share on other sites
Salvie 11,566 Report post Posted December 7, 2010 plastilina la sens figurat? :roll: mai, sunt minori aici...ssstttttt :crazy: Share this post Link to post Share on other sites
Ravl 171 Report post Posted December 7, 2010 salutAm un prieten care s.a indragastit de o fata dar aceasta nu prea o intereseaza.El ar vrea sa stie cum sa o cucereasca avand in vedere faptul ca amundoi sunt in clasa a 5. Hmm ... complicat , in clasa 5'a fetele sunt mai putin abordabile . :crazy: Oricum, sa insiste , poate ca ii plac baietii mai hotarati . :D I.a dat agrafe Castigate la pufuleti:)) Ce dragut, cate pungi de pufuleti mananca zilnic ? :roll: Eu cred ca fata'i satula de agrafe ... . :crazy: Exista in magazine un set pentru confectionat margele, bratari, etc . Sa'l cumpere si sa'i faca cate'un colier, o bratara in fiecare saptamana. Share this post Link to post Share on other sites