Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Ghijoi

Viitorul suna bine!

Rate this topic

Recommended Posts

Pregatiti-va pentru prima femeie presedinte din istoria patriei noastre;si nu orice femeie ci una tanara si sexi(nu o spun eu,umilul forumist ci mai toata mass-media)

Urmand un tipar de la est,Putin-Medvedev,o sa avem in continuare la carma tarii tot de presedintele Traian Basescu,insa in calitate de premier-matematica este simpla:inca 4 ani de mandat plus minim 5 de premier=9ani...(ce varsta o sa aveti atunci?!)

Toate semnalele imi arata acest lucru;probabilitatea de a ma insela este foarte mica.

astept sa fiu contrazis!

Udrea n-o sa ajunga in veci presedinte,asa ca stau linistita. :lol:

De EBA ai fi zis ca o sa ajunga parlamentar european candidand ca independent?

De EBA ai fi zis ca o sa ajunga parlamentar european candidand ca independent?

Eba e fata lui tata.

Te pomenesti ca individa asta ar ajunge in functie ca amanta lui tata. :lol:

Totusi mi-e greu sa cred,tinand cont ca Basescu a castigat alegerile cu chiu cu vai si cu bunavointa conationalilor rasfirati pe ici pe colo prin lume.

Sper sa nu se intample la fel si la urmatoarele alegeri,sper ca cei din diaspora sa nu mai hotarasca pentru cei care au ales sa ramana aici.

deocamdata e ca "vreau sa scap Bucurestiul de Sorin Oprescu" :lol:

cred ca mai e cale lunga....

suna bine si asta,nu?

Eba e fata lui tata.

nu-i singura.

Cine ar vota-o pe Udrea...? :lol:

EBA a ajuns europarlamentar cand taticul inca mai era pe val. Acum PD-L-ul e atat de detestat incat nu vad cum unul dintre ei, in special madam Udrea, sa castige alegeri de oricare fel, mai ales pentru functia de presedinte.

Edited by Finnian

Eba e fata lui tata.

Te pomenesti ca individa asta ar ajunge in functie ca amanta lui tata. :lol:

Totusi mi-e greu sa cred,tinand cont ca Basescu a castigat alegerile cu chiu cu vai si cu bunavointa conationalilor rasfirati pe ici pe colo prin lume.

Sper sa nu se intample la fel si la urmatoarele alegeri,sper ca cei din diaspora sa nu mai hotarasca pentru cei care au ales sa ramana aici.

Nu a decis atat diaspora, cat maghiarii care aveau de platit o polita PSD-ului pentru ca au solicitat ca guvernul din 2009 sa fie fara UDMR.

Ce pondere au avut voturile diasporei in totat electorat si ce pondere au avut maghiarii care au votat cu Basescu?

Au contat si fraudarile din tara si din ambasadele straine, si mobilizarea tiganilor prin liderii lor ca Bercea Mondialu.

Nu degeaba i-a botezat Mirca Basescu unul din copii.

Alegerea de la euro-parlamentare si rasturnarea rezultatului la prezidentiale demonstreaza ca orice este posibil.

Se pregateste introducerea votului online, o alta posibilitate de fraudare.

Edited by Moftangiu

Cine ar vota-o pe Udrea...? :lol:

EBA a ajuns europarlamentar cand taticul inca mai era pe val. Acum PD-L-ul e atat de detestat incat nu vad cum unul dintre ei, in special madam Udrea, sa castige alegeri de oricare fel, mai ales pentru functia de presedinte.

cine ar fi votat eba?!

ar fi votat jumatate +1 cu basescu?!

iimi pare rau sa-ti spun(nu prea te-am contrazis pana acum) insa realitatea din tara nu-i cea de pe roportal.

Nu a decis atat diaspora, cat maghiarii care aveau de platit o polita PSD-ului pentru ca au solicitat ca guvernul din 2009 sa fie fara UDMR.

:) ...maghiarii?!

:sleep: