Sari la conținut
Forum Roportal
Bogda.

Ajutor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut..

Acum vre-o 2-3 luni m-am despartit de prietena mea si de atunci nu am mai vorbit deloc cu ea.Am incercat sa-i explic de cateva ori ca am gresit destul de mult amandoi si mai mult ,am si lasat sa se inteleaga ca nu ii port pica pt ca m-a tradat la niste faze(deasta ne-am si despartit) si ca ,chiar daca nu mai suntem impreuna putem sa fim amici,mai ales ca suntem si colegi de clasa si totul poate sa fie foarte ok .Insa ea ,a preferat sa devenim ca niste straini,ba mai mult nici nu imi mai raspundea la salut intr-un timp.Acum ne salutam dar atat.Problmea mea ,sa-i zic asa este ca eu inca nu am uitat-o si as fi vrut sa ne impacam poate ,asteptam doar momentul potrivit pt ca inca tin la ea,doar ca acum cateva zile am aflat ca ea e cu un alt tip.De cand ne-am despartit ea nu a mai fost cu nimeni ,iar acum,ca am aflat asta parca numa la lucrul asta ma gandesc,ma consum foarte tare.De cand am aflat ma gandesc intr-una ca ea este cu altu si parca,sincer sa fiu sunt si un pic gelos pe ea pt ca pare sa aibe o relatie serioasa din nou,in timp de eu 3 luni nu am reusit sa ma implic intr-o relatie serioasa pt k ma gandeam la ea...

Voi ati fost vre-odata in situatia mea?cum ati reusit sa treceti peste...pt ca eu chiar m-am saturat sa ma implic atat,m-am saturat sa ma gandesc zilnic ,timp de 3 luni la ea chiar daca nu mai suntem impreuna.Cum ati reusit sa treceti peste?Multumesc.

Editat de Bogda.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trece de la sine dupa un timp. Fa-ti de lucru, iesi p-afara, apuca-te de chestii. Dupa un timp o sa iti cam treaca. O sa te implici tu si-n relatii serioase, da' mai incolo. Unde te grabesti ? Si mai las-o seriozitatea asta, mai fi si superficial, ca doar n-oi vrea sa te-nsori de p-acuma.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie neparat sa iti gasesti alta fata,daca vrei s-o uiti pe asta cu care ai fost.Nu are rost sa te mai gandesti la ea.Te gandesti la ea doar pt ca te-ai obisnuit sa ai o fata langa tine,iar acum nu mai ai.Cand iti vei gasi alta fata,o vei uita complet p-asta de ti-a dat papucii.

Editat de CRISTI82

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai tocmai...m-am facut de lucru,m-am distrat,am iesit cu prietenii zilnic,am fost la chefuri...dar cand ramaneam singur,tot imi parea rau k nu mai suntem impreuna,tot la ea ma gandeam.Drept,nu vroiam sa ma insor cu ea ,dar eu nu imi pot controla sentimentele.Usor ar fi daca as zice STOP si STOP ar fi.

 

*cristi

am fost cu alte fete,dar doar relatii superficiale...

Editat de Bogda.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai am iesit...

in ultima vreme parca nici nu ma mai agitam chiar asa de tare,dar de cand am aflat ca s-a combinat cu altu si pare ceva serios...parca numa la lucrul ala ma gandesc...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da mah, asa e, cum zici tu, cand ramai singur te gandesti la ea, da' dupa o vreme o sa iti treaca. Stiu ca tu ai vrea sa iti treaca azi, acu', da' nu merge asa, tre sa mai treaca un timp. Cu ocazia asta ai invatat si tu ca dupa te desparti de o fata, in afara de a o saluta, e bine sa o ignori din proprie initiativa, in modul cel mai normal si natural posibil. C-asa e bine. Si n-o sa se supere nimeni.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pai da...stiu ca asa e cel mai bine,dar imi vine greu sa o vad zilnic la scoala si sa nu ma duc sa vorbesc cu ea,sau ea sa vina la mine...daca era sa fim la alte scoli,sa ne vedem mai rar,dar eu o vad zilnic,o aud zilnic,i simt parfumul cand trece pe langa mine...cum naiba sa o uit:|

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×