Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
yoshinkan

Aikido Yoshinkan

Recommended Posts

In peisajul sportiv al artelor martiale din Bucuresti isi continua activitatea, de peste 4 ani, Clubul Sportiv YOSHINKAN AIKIDO, specializat in pregatirea celor interesati sa invete stilul Yoshinkan Aikido. Detalii gasiti pe pagina web www.yoshinkan-aikido.ro sau

www.yoshinkan-aikido.eu

Cursurile au un format flexibil, fiecare cursant putand alege una, doua sau toate cele trei zile de antrenament saptamanale (luni si miercuri de la 19.30 la 21.30 si vineri de la 19.00 la 21.00).

Pregatirea este adaptata nivelului individual al fiecarui cursant (incepator, mediu sau avansat). Celor care au mai practicat aikido le sunt recunoscute centurile acordate de Federatia Internationala de Yoshinkan Aikido si le pot fi recunoscute, prin examen, centurile obtinute in cadrul altor cluburi sportive din Romania sau strainatate.

Cursurile au loc la Colegiul national "Matei Basarab" aflat nu departe de Piata Unirii din Bucuresti (langa Politia din Udriste) - str. Matei Basarab nr. 32.

Numarul redus de cursanti pe serie (cca. 15 persoane), incalzirea premergatoare (care rivalizeaza cu antrenamentele specializate de fitness) si calitatea antrenorilor atestati de Federatia Internationala de Yoshinkan Aikido cu sediul in Japonia sunt o garantie a calitatii pregatirii dumneavoastra.

Acordarea centurilor se face inclusiv in cadrul unor stagii internationale de pregatire, in Romania Germania sau Japonia, cu participarea reprezentantilor Federatiei Internationale de Yoshinkan Aikido.

Va asteptam la sala!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

La 14-15 martie are loc un seminar national de Yoshinkan-Aikido la Galati. Participa reprezentanti ai cluburilor sportive afiliate la Federatia Romana de Yoshinkan Aikido din Galati, Piatra Neamt si Bucuresti. Cine este interesat sa participe poate lua legatura cu Radu, la 0722-588010.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noua pagina web a clubului Yoshinkan Aikido este:

www.yoshinkan-aikido.ro

Am inceput incarcarea fotografiilor facute de-a lungul anilor, precum si a unor clipuri cu filme de la stagiile nationale. Si vom continua...

Hoinariti cu placere prin paginile noastre web !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutam toti "forumisti" interesati de activitatea clubului nostru. Avem o surpriza pentru voi in ultima luna a anului. Mai concret, avem un cadou de Mos Nicolae: stagiu national de Yoshinkan-Aikido la Galati !!!

 

Evenimentul are loc la 03 - 05 decembrie 2010. Preț: 100 RON (inclusiv cazare 2 nopți).

 

Cei interesați sunt rugați să confirme participarea p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ultimul antrenament de Yoshinkan-aikido din acest an va avea loc la 17 decembrie. La final vom avea o scurta intalnire cu Mos Craciun, care va fi atras de bradul care va fi impodobit cu aceasta ocazie si... cine stie, daca ati fost cuminti, poate vine si cu daruri...

Ne revedem la sala pe 5 ianuarie 2011.

Un Craciun fericit tuturor si LA MULTI ANI !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sfarsitul de an este un moment de bilant si de noi planuri, mai ambitioase, de viitor.

Un gand pios pentru maestrul Kiyoyuki Terada, care a plecat definitiv dintre noi anul trecut. Avem o amintire placuta de la acest mare promotor al Yoshinkanului, cu ocazia unui stagiu international din 2005. Vedeti poza de antologie a clubului nostru cu acest adevarat monstru sacru al aikido pe Facebook. Avea atunci 82 sau 83 ani si inca ne invata miscari dificile... De altfel, a mers la dojo pana in 2008, cand a primit cel mai inalt grad: Saiko Shihan (centura neagra 10 Dan)...

E o dovada vie ca Yoshinkan-Aikido se poate practica pana la varste foarte inaintate... sau ca practicarea aikido te ajuta sa ajungi la varste inaintate si sa fii foarte activ.

Uitandu-ne in urma, la cei peste sase ani de activitate ai clubului nostru, nu putem sa nu ne amintim de alti mari maestri cu care am colaborat si cu care am participat la stagii de pregatire. Intrati, de curiozitate pe galeria noastra foto. Incredibila lista asta de maestri ai artelor martiale cu care au intrat in contact membrii clubului nostru !! Daca nu credeti,vedeti pozele noastre cu ei. Aparitiile lui Hiromichi Nagano la clubul nostru sunt cele mai dese, pentru ca el este practic mentorul celor care au pus bazele Yoshinkan-ului in Romania. Vedeti, insa, si alte nume mari in pozele noastre: Masatake Fujita, Masatsumi Matsuo, Nikolay Gordienko, Takeshi Kimeda, Jacques Muguruza, Daniel Toutain...

Ne propunem sa mentinem stacheta si in 2011 cel putin la fel de sus.

LA MULTI ANI !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era si in Timisoara un club unde se practica Aikido. Daca mai stie cineva ceva de el sau are legatura cu antrenorul va rog sa postati aici datele Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut !

 

" Nu-ti cauta qi-ul decat in inima "- Mencius

 

Cultivarea si dezvoltarea sensibilitatii fata de energia Cerurilor si a Pamantului,

Unindu-Le in INIMA (Ridicarea energiei pamantului si coborarea energiei cerurilor), realizand unitatea CER-OM-PAMANT (TRINITATEA- Spirit-Suflet-Materie).

Ridicarea energiei pamantului si coborarea energiei cerului are ca Efect urmatoarele :

 

- ameliorarea afectiunilor coloanei vertebrale

- ameliorarea afectiunilor umerilor si gatului

- cresterea mobilitatii articulatiei coxo-femurale

- inlaturarea afectiunilor genunchilor si gleznelor

- ombunatatirea respiratiei

- energizare

 

In final intreg Corpul nostru, vibreaza de energie si lumina, fiind o stare de bine pe care-o lasam sa ne patrunda , o salam sa se extinda in jur si sa cuprinda cat mai mult spatiu.

 

Pentru aceasta nu mi-a fost necesara urmarea unor cursuri, pur si simplu avem in noi tot ceea ce ne este necesar, doar sa "sapam" si sa dam de "Izvor", pur si simplu respiratia corecta, in abdomen, se instaleaza ca si o stare naturala. Cei care-s tari in oratorie pot explica mai frumos ceea ce-am incercat eu sa spun. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clubul Yoshinkan-Aikido Romania si-a ajustat orarul simultan cu trecerea la ora de vara. Incepand de acum cursurile pentru centurile albe si galbene vor incepe la ora 19.30 iar toate celelalte centuri vor incape antrenementele la ora 21.00.

Zilele de antrenamente raman aceleasi - lunea, miercurea si vinerea.

Va asteptam cu placere la sala. Ne gasiti tot la Colegiul "Matei Basarab" (langa politia Udriste). Detalii gasiti pe pagina web a clubului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai ca am mai schimbat inca o data ora... Clubul Yoshinkan Aikido a profitat si el de ocazie si a schimbat programul antrenamentelor. Acum centurile albe si galbene incep la ora 19.30 iar celelalte centuri la ora 21.00. Zilele de antrenament au ramas aceleasi, lunea, miercurea si vinerea. Ne gasiti, ca si pana acum, la Matei Basarab, nu departe de politia din Udriste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×