Jump to content
Forum Roportal
Dana777

Poate sexul reinvia o relatie?

Rate this topic

Recommended Posts

De 8 luni de zile m-am despartit de prietenul meu cand el a fost cel care a pus capat relatiei. De atunci avem o relatie bazata doar pe sex,idee pe care eu am avut-o pt k vroiam sa imi mai petrec timpul cu el.Dar in aceasta perioada am avut multe certuri,au existat saptamani in care nu am vorbit deloc,fiecare a spus despre celalalt lucruri foarte urate.Eu am reusit sa trec cat de cat peste parelile lui rautaciose si in prezent ne intelegem destul de bine.Dar nu stiu ce sa fac.Eu tin la el mult,inca il mai iubesc.Ne intalnim,totul e perfect se comporta cu mine ca si cum am fi iubiti,aceleasi gesturi, imi acorda atentie,dar dupa o seara petrecuta impreuna trec zilele fara sa imi mai dea nici un semn.eu nu il caut din orgoliul pentru ca nu vreau sa creada ca mai am sentimente pt el.Am impresia ca cu cat ma vede mai atasata cu atat ii scade interesul fata de mine.Nu stiu cum sa ma comport,ce atitudine sa adopt.Nu stiu ce gandeste.Nu stiu care e pare rea lui actuala despre mine,cum ma vede.Motivul despartirii a fost unul neclar,nu mi-a dat foarte multe explicatii.Cu timpul mi-am dat seama ca el era stresat de faptul ca nu avuse la viata lui atatea fete cat au avut prietenii lui.Dar cu toate acestea de cand ne-am despartit nu a mai fost cu nicio fata.Acum o luna i-am spus ca eu nu mai pot sa accept sa continuam relatia asta bazata numai pe sex pentru ca nu e ceea ce imi doresc.Din momentul respectiv el s-a purtat extrem de frumos cu mine,ma cauta,ma suna,imi trimitea mesaje tot timpul si il deranja ca eram rece si indiferenta.Ma simt f bine cand ma intalnesc cu el,sunt foarte fericita pentru ca e exact tipul de baiat pe care mi l-am dorit intotdeauna.Dar nu stiu ce sa cred el mai tine la mine si ii e frica sa se avante iar intr-o relatie sau doar ma foloseste?Poate sexul sa ne apropie si sa reinvie sentimentele?

Share this post


Link to post
Share on other sites

"De atunci avem o relatie bazata doar pe sex,idee pe care eu am avut-o..."

"...dar dupa o seara petrecuta impreuna trec zilele fara sa imi mai dea nici un semn..."

"...eu nu mai pot sa accept sa continuam relatia asta bazata numai pe sex pentru ca nu e ceea ce imi doresc"

 

Bai, deci ori esti "rece si indiferenta" cand te intalnesti cu el, ba esti "foarte fericita" pentru ca el este bla-bla-bla, ba ne intrebi pe noi daca pot reinvia sentimentele dintr-o hatza hatza. De fapt, toata postarea ta este plina de contradictii. Io cred ca-i doar orgoliu feminin combinat cu obisnuinta.

Ma rog, ca sa-ti raspund la mareata intrebare "poate sexul sa ne apropie si sa reinvie sentimentele?" - bai, sexu' ca sexu' , da' biserica si maretul Hristos sunt faimoase pentru reinvieri & chestii, asa ca baga pomelnice la greu. :kiss:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ne intalnim,totul e perfect se comporta cu mine ca si cum am fi iubiti,aceleasi gesturi, imi acorda atentie,dar dupa o seara petrecuta impreuna trec zilele fara sa imi mai dea nici un semn.

Si normal sa fie asa. Doar va intalniti pentru sex. :unsure:

 

eu nu il caut din orgoliul pentru ca nu vreau sa creada ca mai am sentimente pt el.Am impresia ca cu cat ma vede mai atasata cu atat ii scade interesul fata de mine.

Sigur ca ii scade... lui ii convine sa va intalniti doar cand are chef, iar daca tu o dai in sentimentalisme ii ingreunezi situatia.

Orgoliul ca orgoliul, dar cu demnitatea cum ramane?

 

 

Acum o luna i-am spus ca eu nu mai pot sa accept sa continuam relatia asta bazata numai pe sex pentru ca nu e ceea ce imi doresc.Din momentul respectiv el s-a purtat extrem de frumos cu mine,ma cauta,ma suna,imi trimitea mesaje tot timpul si il deranja ca eram rece si indiferenta.

Si de ce nu te-ai tinut de cuvant?

El nu vrea sa se termine, de asta te cauta.. si nu pentru ca ar muri de dragoste, doar ca ii este comod asa.

 

 

Dar nu stiu ce sa cred el mai tine la mine si ii e frica sa se avante iar intr-o relatie sau doar ma foloseste?

Te foloseste.

 

Poate sexul sa ne apropie si sa reinvie sentimentele?

Pai.. aveti 8 luni de cand faceti doar sex. Le reinvie sau nu? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dar nu stiu ce sa cred el mai tine la mine si ii e frica sa se avante iar intr-o relatie sau doar ma foloseste?Poate sexul sa ne apropie si sa reinvie sentimentele?

citez ''

De 8 luni de zile m-am despartit de prietenul meu cand el a fost cel care a pus capat relatiei. De atunci avem o relatie bazata doar pe sex,idee pe care eu am avut-o pt k vroiam sa imi mai petrec timpul cu el''

 

asadar IL FOLOSESTI . oare sexul va apropie? :unsure:

Edited by **Lux**

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tine-l la distanta.

Daca te vrea cu adevarat, se trezeste la realitate.

Lasa-l sa asude pana ii mai oferi increderea.

NU ii mai accepta conditii, decat daca nu te lezeaza cu nimic..nici spiritual, nici dpdv al demnitatii.

Daca renunta, inseamna ca nu e nici pe departe acel baiat pe care il vrei in viata si care e capabil sa se gandeasca si la fericirea ta...si in acel caz, sa te bucuri ca viata ti-a dat o a doua sansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu,pentru el e doar sport...pentru tine iluzia ca o face din pasiune...sexul se face cu pasiune,dar nu pentru tine.....ci pentru el....extirpa-l

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ce barbat e prost sa refuze sexul fara obligatii?

eeeee..sa nu generalizam. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×