Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Gregory1992

Al treilea razboi mondial

Rate this topic

Recommended Posts

Hello. Am urmarit ieri o emisiune la TV despre "prezicatoarea" Vanga si zicea ca peste o luna va incepe al 3-lea Razboi Mondial. Mie mi se pare o aiureala. Voi ce credeti?

 

Nu neaparat, situatia la nivel mondial e cm agitata financiar. Pe de alta parte sunt zeci de arme noi ce trebuiesc testate , iar banii trebuiesc recuperati.

Edited by Ravl

Share this post


Link to post
Share on other sites

In 11 noiembrie cica va incepe al treilea razboi mondial dar nu stiu ce sa zic, cam tot ce a prezis ea s-a intamplat dar problema este sunt si date eronate? Am chiar si cartea despre ea acasa e din '89 :bye:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oricum Rusia si celelalte mari puteri ale lumii au anuntat ca in viitorul apropiat in perspectiva absurda a unui razboi de amploare nu vor folosi armele nucleare in dotare. Ceea ce a fost in trecut ramane istorie, acum s-au semnat prea multe tratate in acest sens impotriva armelor nucleare. Cel putin Rusia nu va folosi cea mai mare bomba nucleara Tsar bomba de 50 de megatone, a precizat ca ar putea sa mai detina asemenea bombe dupa experimentul din data de 30 octombrie 1961 din arhipelagul Novaya Zemlya.

Edited by Johnny Paco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×