Stu' 12,879 Report post Posted September 27, 2010 t-ei fi laudat tu la ceva prieteni ca ati 'facut-o'? Share this post Link to post Share on other sites
Arcangelo 1,797 Report post Posted September 27, 2010 Presupuneri: 1.Nu i-a placut si era esential sa-i placa,avea alte asteptari,e dezamagita si nu mai vrea sa repete experienta. 2.A vrut doar sa faca sex,de curiozitate cu un baiat...tu erai acolo,experienta nu a incantat-o,si nu erai menit sa ocupi un alt loc in viata ei... 3.Are prejudecati care o fac sa se simta vinovata in legatura cu sexul.Vrea sa uite ce a facut,si cu cine -nu poate sa mai te pastreze aproape fara sa-si aminteasca. Share this post Link to post Share on other sites
Skater2 0 Report post Posted September 27, 2010 foarte pe scurt. ieseam cu o fata de 2 saptamani si totul era bine pana ieri cand am facut sex prima data. ieri seara fata nu avea nimic si la plecare neam sarutat etc. azi la scoala imi zice ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine si ca nu mai e nimic de discutat. ce credeti ca a patit? Share this post Link to post Share on other sites
kiddkat 19 Report post Posted September 27, 2010 :roll: Mai e ceva ce nu ne spui? Share this post Link to post Share on other sites
Stu' 12,879 Report post Posted September 27, 2010 asta sigur nu e ca toti stiau ca suntem impreuna. stiau ca sunteti impreuna...dar, dupa sex, ai discutat cu ceva prieteni despre cum e ea in pat? Share this post Link to post Share on other sites
kiddkat 19 Report post Posted September 27, 2010 Era virgina? Erai virgin? Share this post Link to post Share on other sites
Skater2 0 Report post Posted September 27, 2010 t-ei fi laudat tu la ceva prieteni ca ati 'facut-o'? asta sigur nu e ca toti stiau ca suntem impreuna. Share this post Link to post Share on other sites
Birdiewatcher 2,143 Report post Posted September 27, 2010 nu i-a placut sexul tau Share this post Link to post Share on other sites
Salvie 11,566 Report post Posted September 27, 2010 (edited) in dragoste si in razboi nu sunt reguli.... accepta ca nu esti ce isi doreste.... Edited September 27, 2010 by Maybe not Share this post Link to post Share on other sites
Cristinick 219 Report post Posted September 27, 2010 Mie-mi suna a manipulare ieftina. :roll: Share this post Link to post Share on other sites