Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am 21 de ani ,iar acum un an de zile am facut prostia de a crede k am gasit jumatatea... M-am insurat cu ea,toate bune si frumoase timp de o jumatate de an,dar dupa aceea au inceput discutiile: m-am angajat la 3 ture,iar knd pikm schimbul 3,ea plek la maica-sa... primele saptamani nu a fost nimc,dar mai trz mi-am dat seama k nu prea frecventa pe aksa si ramanea pe la prietenele ei,iesea in oras,isi traia viatza... Ne-am certat rau pe tema asta,i-am zis sa plece aksa,dar knd am vazut k isi face bagajele,am purtat o discutie si ne-am impakt! o luna a fost ok, dar dupa aceea ,au inceput iar escapadele... ne certam din ce in mai des si am decis sa plece, intr-un final dupa multe batalii seculare ,a PLECAT!!! chiar dak a plecat tot am continuat sa vb ,imi spunea k ma iubeste,k ii este dor de mn,sa vedem dak ne mai bn impreuna si chestii din astea , pana am aflat k are pe altcineva... Atunci am incheiat-o definitiv,iar aqm ma simt gol pe interior, tot am gandul la ea si la servicii nu mai sunt concentrat deloc, primesc din ce in ce mai multe acuzatii k sunt dat afara dak nu-mi dau interesul fata de munk... Cum sa pot lucra sau sta aksa singur fara sa ma gandesc la ea!?! Ce pot face k sa uit aceasta fata ,care timp de un an mi-a fost sotie???? Please help...

Editat de RedAssasin

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lasa timpul sa treaca. O sa suferi un an sau doi si vei vedea ce se intampla. Si nu o cauta ca n-are rost. Cand o relatie se rupe este vina amandorora, chiar daca nu ne place sa recunoastem. Poate ea se va razgandi, asta doar timpul iti va arata. Poate vei intalni pe altcineva, dar tot in timp. Atunci cand esti cu un om, trebuie sa il accepti asa cum e. Ea a avut chef sa se distreze. E complicat, dar nu imposibil, sa participi la distractia ei, sa ii indeplinesti aceasta nevoie, ea la randul ei va vedea asta si va face ceva, se va modela dupa tine, dar cu duhul blandetii. Nu exista "pe fatza", ca asa e lumea, nu suntem roboti, emotiile sunt foarte variate.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pffff....

Eu am facut pasul si mai devreme decat tine :kiss:

Daca si-a gasit pe altcineva, nu ai altceva de facut decat sa o uiti. Cum spune si scorpion king, pe undeva ai gresit si tu, ceva a provocat o ruptura sau poate angajamentul a fost prea mare si nu a putut suporta.

Btw, ea cati ani are?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Lasa timpul sa treaca, e cel mai bine.

Daca te iubea, nu`si cauta alt barbat, daca te iubea, statea acasa sa te astepte dupa o zi lunga de munca, nu sa doarma pe la cine apuca.

 

De lucruri d`astea n`am prea auzit.

Mai bine mai devreme decat mai tarziu.

Daca ar fi trecut mai multi ani ti`ar fi fost mult mai greu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Daca are pe cineva nu e piedica.

Deci nu trebuie să conteze că are pe altcineva? Şi el ce trebuie să facă? Să se milogească de ea să se

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×