Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
bahuczki peter

Ce stiti despre Nu Skin?

Rate this topic

Recommended Posts

Azi am fost la o prezentare unde am auzit pentru prima oara de Nu Skin. O prezentare de produse pentru sanatate, frumusete, dar si o posibilitate de afacere.

Sunt deschis la lucruri noi, dar cand vine vorba sa investesc bani ca sa am o afacere de succes sunt cam retinut. Caci vorba aceea: cei prea frumos sa fie adevarat sigur nu.

 

Un aparat ce este dedicat in special femeilor este Nu Skin Galvanic Spa.

 

Un prieten care are aparatul si a fost folosit de sotie este foarte dezamagit e el, deoarece sotia s-a invinetit dupa ce la folosit. Poate este mai sensibila.

 

Urmatorul produs a fost Biophotonic Scanner, care masoara oxidantii care te macina :roll:

 

 

Ce stiti de produse?

Cati dintre voi sunt implicati in afacere?

Se spunea in prezentare ca un tip din bucuresti castiga gramada de bani cu afacerea asta. Din pacate nu i-au dat numele.

 

Nu pentru publicitate am postat, ci datorita comunitatii active de pe forum, care ar putea sa-mi ofere niste raspunsuri.

Deci astept cu interes parerile voastre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Sfatul pe care eu ti l-as da este sa te informezi cat mai mult inainte de a te decide daca intri sau nu. Eu m-am hotarat acum doua luni sa intru si vreau sa-ti spun ca tot ceea ce se spune la prezentari este adevarat. Eu pana acum nu am descoperit ca am fost mintit cu ceva, doar ca pe parcurs mai afli cateva chestii :think: - dar nimic de care sa te sperii.

Incearca sa intri cat mai mult in contact cu oamenii care fac Nu Skin si vezi ce fel de oameni sunt. Eu unul am cunoscut multe persoane deosebite.

Prima oara aud de reactia adversa de invinetire. Nu stiu ce sa zic. Probabil ca e un caz foarte izolat. Exista si anumite contraindicatii pentru folosirea Galvanic Spa, dar sunt trecute pe prospect.

Edited by Cristinick
scos citat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Despre produse nu as putea sa-ti spun nimic, pentru ca nu le cunosc. Pot doar sa-ti recomand ca, inainte de a te inscrie in sistem si de a face vreo achizitie, sa studiezi bine contractul si partile lui componente (Politici si proceduri si Planul de compensare).

Mai pot sa-ti spun, pe scurt, care sunt diferentele care apar intre o prezentare Nu skin (ca cea de aici, de exemplu http://www.antioxidanti.com/?afacere-MLM) si prevederile din contract.

1. Pentru a te inregistra ca distribuitor trebuie doar sa platesti taxa de incriere (aprox 100 lei), sau daca te inscrii prin intermediul paginii de net, nu mai ai aceasta taxa. Cumpararea "microfrancizei" nu este obligatorie. Microfranciza este un pachet de produse destinate consumului propriu, si nu revanzarii (le poti revinde doar daca esti PF sau SRL) si nu este prevazuta obligativitatea achizitionarii lui.

2. Pentru a putea incasa comisioanele cuvenite, este obligatoriu ca in fiecare luna sa faci 5 vanzari cu amanuntul catre clienti (dar nu clienti preferentiali). Aici va trebui sa fii atent la modalitatea in care poti vinde. Pentru ca aceasta sa fie legala, asa cum solicita Nu Skin, trebuie sa eliberezi factura/chitanta (deci revenim la PF sau SRL) sau cumpararea sa se faca direct de la firma, pe contul tau, la pret de vanzare cu amanuntul (deci nu cumparare facuta de un client preferential).

3. Tot pentru a putea incasa comisioanele, de la nivelul de distribuitor in sus (adica aspirant la executiv sau mai mult), deci nu de la inceput, trebuie sa ai cumparaturi lunare pentru consum propriu in valoare de vreo 400 lei.

 

Intr-adevar, cred ca poti face bani din asta daca accepti, in cunostinta de cauza, sa inscrii alte persoane in sistem fara sa le spui adevarul: ca de fapt nu sunt obligate sa cumpere pachetul de 1000 eur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E un fel de Amway, doar ca nu vinde detergenti, ci pastile. Nu m-am bagat, au o strategie neconvingatoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar nu inteleg de ce lumea se plange de nuskin. Eu am intrat gratis in sistem farà sa fiu obligata sa cumpar pachet de start sau mai stiu eu ce aud pe aici. Sunt gravida si jobul asta imi prinde foarte bine pentru ca stau acasa si in loc sa stau degeaba pe Facebook product un ban. Cat despre produse eu una le folosesc pentru ca eram curioasa evident daca sunt ceea ce se spune si sunt mai mult decat multumita. Am o echipa minunata in general studente sau mamici si astfel am reusit sa castig si sa leg noi prietenii. Pentru cine vrea sa se altature gratis si farà obligatii va invit sa intrati pe siteul oficial nuskin folosind la ID sponsor DD3384986. Mult succes tuturor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×