deea_s 1 Report post Posted January 1, 2006 Am dat de un site interesant: http://horoscop.f3.ro/viata_anterioara.php Share this post Link to post Share on other sites
realtv 1 Report post Posted January 1, 2006 nu am reusit sa aflu ..nu a vrut sa se incarce... Share this post Link to post Share on other sites
Andradada 2 Report post Posted January 1, 2006 eu am aflat ca am fost...tot femeie :D ,nascuta in mexic..si am avut multe ocupatii...si..am avut o minte stiintifica macar..de..ar fii adevarat!! :( Share this post Link to post Share on other sites
virusik 0 Report post Posted January 1, 2006 interesant................tot femeie am fost! i-a iesit cuiva ca a fost animalut?sau vrei alta ciudatenie??? Share this post Link to post Share on other sites
Wahaha 1 Report post Posted January 1, 2006 Povestea vietii tale anterioare: -------------------------------------------------------------------------------- Se pare ca ai fost FEMEIE in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Mexic in jurul anului 1575. Ocupatia ta a fost aceea de scriitor, dramaturg, un om de litere. -------------------------------------------------------------------------------- Ce fel de om ai fost in viata anterioara: Ai avut o minte stiintifica, mereu in cautarea explicatiilor logice. Nu ai fost intotdeauna inteles de ceilalti, dar ai castigat respectul tuturor pentru inteligenta ta. -------------------------------------------------------------------------------- Ce trebuie sa faci in aceasta viata: Invata sa gasesti in toate magia care sa-i ajute pe oameni sa vada ceea ce nu se vede la suprafata! Ai talente deosebite ce se cer dezvoltate -------------------------------------------------------------------------------- Iti aduci aminte? Share this post Link to post Share on other sites
seal_it_forever 0 Report post Posted January 1, 2006 Povestea vietii tale anterioare: -------------------------------------------------------------------------------- Se pare ca ai fost FEMEIE in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Nord Vestul SUA in jurul anului 1650. Ocupatia ta a fost aceea de mestesugar, mecanic, muncitor. -------------------------------------------------------------------------------- Ce fel de om ai fost in viata anterioara: Ai fost in cautare de informatie in permanenta, un descoperitor al adevarului prin cunoastere, cu un spirit vizionar deosebit. Ai fost considerat un idealist, care mereu a privit spre viitor -------------------------------------------------------------------------------- Ce trebuie sa faci in aceasta viata: Dezvolta-ti mintea si constiinta, studiaza mereu cate ceva si extinde-ti orizonturile cunoasterii. -------------------------------------------------------------------------------- Iti aduci aminte? DIN PACATE NU-MI MAI ADUC AMINTE :D Share this post Link to post Share on other sites
Lighty 2 Report post Posted January 1, 2006 (edited) Povestea vietii tale anterioare: -------------------------------------------------------------------------------- Se pare ca ai fost FEMEIE in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Sumatra in jurul anului 1000. Ocupatia ta a fost aceea de pescar, bucatar, tamplar. -------------------------------------------------------------------------------- Ce fel de om ai fost in viata anterioara: Ai avut calitati reale de psiholog, cu un calm extrem si cu mult sange rece, facand fata cu bine in orice situatie. -------------------------------------------------------------------------------- Ce trebuie sa faci in aceasta viata: Depasteste-ti timiditatea, neincrederea teama si ajuta-i pe cei care au aceleasi probleme. -------------------------------------------------------------------------------- Iti aduci aminte? -------------------------------------------------------------------------------- nu Edited January 1, 2006 by Light_kun Share this post Link to post Share on other sites
Andradada 2 Report post Posted January 1, 2006 Povestea vietii tale anterioare:-------------------------------------------------------------------------------- Se pare ca ai fost FEMEIE in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Mexic in jurul anului 1575. Ocupatia ta a fost aceea de scriitor, dramaturg, un om de litere. -------------------------------------------------------------------------------- Ce fel de om ai fost in viata anterioara: Ai avut o minte stiintifica, mereu in cautarea explicatiilor logice. Nu ai fost intotdeauna inteles de ceilalti, dar ai castigat respectul tuturor pentru inteligenta ta. -------------------------------------------------------------------------------- Ce trebuie sa faci in aceasta viata: Invata sa gasesti in toate magia care sa-i ajute pe oameni sa vada ceea ce nu se vede la suprafata! Ai talente deosebite ce se cer dezvoltate -------------------------------------------------------------------------------- Iti aduci aminte? exact asa mi'a iesit si mie!!sa fii fost gemene Share this post Link to post Share on other sites
giovi 10 Report post Posted January 2, 2006 eu am fost miner ))) Share this post Link to post Share on other sites
Miss Bitch 343 Report post Posted January 2, 2006 (edited) Se pare ca am fost barbat in viata anterioara. :( Dar nu e numai acel link. Mai e si acesta. http://www.dsclex.ro/astrolog/viataanterioara.htm Analiza ultimei vieti anterioare: Cred ca ai fost... barbat in ultima ta viata. Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Sudul Indiei in jurul anului 1600. Meseria ta a fost de: Constructor de drumuri, de barci sau Potcovar.Cum ai fost: Persoana cu o imensa energie, bun in planificare si supervizare. Chiar daca ai fost gunoier, cel putin ai fost un sef intre cei ca tine.Ce trebuie sa corectezi in viata actuala : Trebuie sa inveti sa comunici liber si sa asculti. Inima ta si mintea trebuie sa fie in permanenta deschise. Ajuta-i pe ceilalti si vei fi ajutat. Am reusit sa iti aduc aminte ? :D Deja ma simt mai barbat(a). :lol: Edited January 2, 2006 by heidy_2005 Share this post Link to post Share on other sites