Jump to content
Forum Roportal
Itsi Bitsi

Invidia intre colegi

Rate this topic

Recommended Posts

Ai fost tu mai ghinionista. :roll: Si noi aveam in clasa din-astea, dar erau putine. in general, nu prea ne stresam. Nici nu prea eram unite, in sensul ca erau bisericute, dar fiecare isi vedea de bisericuta ei.

La craciun ne faceam cadouri una alteia, asa, cu biletele, cum se face la scoala, trageam la sorti colega careia trebuia sa-i facem cadou (eram multe fete si un singur baiat)

In general, ne distram, ne mai si invidiam, dar mai putin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

si la noi au fost multe fete la liceu, si era dezastru...acuma cand ne vedem pe strada de abia ne salutam, ce sa mai stam la povesti...nu conteaza ca am fost patru ani impreuna zi de zi, cred ca abia am asteptat sa scapam una de alta...

am doar doua prietene foarte bune, ramase din perioada liceului, dintr-o clasa cu 30 de fete :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa vezi ce urat sta la oameni in toata firea , intr-un colectiv unit de ani de zile , cand se pune problema plecarii in somaj a unora- fata de putinii care raman.In situatii de genul asta vezi adevarata fata a omului si ce vezi nu este tocmai placut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aaaa...la locul de munca e si mai si...

si eu am lucrat anul trecut la o gradinita si educatoarele erau pur si simplu malefice, auzeam niste acuze, critici si comentarii la adresa celorlaltor anagajate incat ma speriam...se lua totul dupa ranguri (ingrijitoare, educatoare suplinitoare, educatoare titulare, educatoare cu vechime, cu grade, etc)

iar anul acesta la scoala unde am predat, cea mai mare concurenta e intre profesorii de pe aceeasi catedra...in lc sa fie uniti si sa se ajute, dau din coate si lovesc pe toti, ca sa se ridice ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

la mine totul e bine,or fi cateva bisericute,dar nimeni nu e respins,profesorii nu au preferatii lor doar persoane care nu le plac,atat...acum ca ne mai batem intre noi baietii e alta...doar suntem 30 de baieti din 30...dupa o bataie te impaci cu celalalt si totu e bine :no: daca exista invidie eu nu o vad...chiar nu imi pasa...ma rog...exista vreo invidie daca colegii ma fac tocilar pentru faptu ca invat,ca iau cele mai mari note?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi hi

 

In liceu eram invidiata ca invatam si pentru ca imi mai ramanea ceva in cap (expresie locala :spiteful: ) si dupa scoala. Ca sa nu lase situatia asa, unele din dragele mele colege s-au gandit sa fie mai tari decat mine. Asa ca, s-au pus si ele pe invatat :wub:

 

Din fericire, in mediile in care am crescut eu, invidia a disparut odata cu varsta sau a fost foarte bine inhibata.

Share this post


Link to post
Share on other sites
la mine totul e bine,or fi cateva bisericute,dar nimeni nu e respins,profesorii nu au preferatii lor doar persoane care nu le plac,atat...acum ca ne mai batem intre noi baietii e alta...doar suntem 30 de baieti din 30...dupa o bataie te impaci cu celalalt si totu e bine ;) daca exista invidie eu nu o vad...chiar nu imi pasa...ma rog...exista vreo invidie daca colegii ma fac tocilar pentru faptu ca invat,ca iau cele mai mari note?

la baieti e alta treaba....femeile sunt mult mai rautacioase...voi sunteti mai relaxati, va multumiti cu un "ok", in schimb femeile au nevoie de detalii, barfa, etc :D

 

 

hi hi

 

In liceu eram invidiata ca invatam si pentru ca imi mai ramanea ceva in cap (expresie locala :pardon: ) si dupa scoala. Ca sa nu lase situatia asa, unele din dragele mele colege s-au gandit sa fie mai tari decat mine. Asa ca, s-au pus si ele pe invatat ;)

 

Din fericire, in mediile in care am crescut eu, invidia a disparut odata cu varsta sau a fost foarte bine inhibata.

si eu faceam mult misto de "tocilare", dar nu pt ca invatau ci pt ca pur si simplu nu se bucurau de anii aceia...stateau in banca ca niste sfinte si asteptau ordine de la profesori...

bine, recunosc ca este si de castigat din atitudinea aceea, pt ca daca vrei sa te distrezi o faci in afara orelor de curs, dar nu eram eu atat de matura pe vremea aceea incat sa realizez lucrul asta :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

da si la mine in clasa ua existat aceste probleme,dar pot spune ca o mare parte din vina o purtau profesorii,pentru ca nu ne apreciau obiectiv,iata spre exemplu cu noi in clasa era si fiica dirigintei, care nici nu putea citi normal insa avea 10 pe linie,la fel si prietena ei,care noi am declarato ce-l mai prost om din clasa ( nu poate fi omul destept atunci cind spune ca piatra aruncata in apa revine inapoi in mana) in fine sui cea din urma la fel doar 10 primea,e si normal ca cele doua sa fie invidiate de catre colegele mele,premiante la olimpiezile republicane dar care aveau medii mai mici decat cele doua sus numite,la noi la baieti era alta treaba,cu toate ca erau care pentru un 9 si un 10 stateau cu orele pe sub usi cu sacosile cu cadouri noi nu am pus aceasta problema si nu ne invidiam.

Eu insa am tinut sa fiu prieten cu toti,cel putin deocamdata cu fiecare ma salut si stau la vorba

Share this post


Link to post
Share on other sites
fiica dirigintei, care nici nu putea citi normal insa avea 10 pe linie

initial am vrut sa-ti critic greselile de ortografie, dar cred ca sunt involuntare si nu sunt aparute din cauza inculturii.

 

asta este....nu poti sa compari fiica dirigintei cu un coleg de rand...copiii cadrelor didactice vor fi mereu avantajati, deoarece profesorii simt intre ei o anumita obligatie sa scoata ce e mai bun din copilul acela...stiu si la noi la scoala...mici priviri aruncate in legatura cu nepoata directorului, mici greseli trecute cu vederea, anuntarea ca "n-a apucat sa invete ieri" care aduce dupa sine neascultarea la ora in acea zi, si multe alte avantaje pe care le au copiii cadrelor didactice...

toate acestea trezesc invidii si rautati din partea altora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×