piwik` 1 Report post Posted August 6, 2010 In fiecare zi....de fiecare data cand iesim ne punem aceeasi intrebare....."Cu ce sa ma imbrac?" :doh: ....Ni se pare ca nu avem nimik frumos si potrivit chiar daca abea reusim sa inchidem ushile dulapului... Voi cum o scoateti la capat? :) Share this post Link to post Share on other sites
catherinedeneuve 24 Report post Posted August 6, 2010 Azi cum nu ies din casa, de fapt de o saptamana nu mai ies din casa, nu imi mai pun intrebari. Share this post Link to post Share on other sites
Walpurgisnacht 16 Report post Posted August 6, 2010 eu nici nu-mi pun o asemenea intrebare iar ma intreaba fi-miu daca vorbesc singura pin casa si mi-am promis in barba ca macar in intimitate sa nu mai dau semne de nebunie deci: nu imi pun aceasta intrebare Share this post Link to post Share on other sites
Azalee 734 Report post Posted August 6, 2010 Eu imi pregatesc de seara in ce ma imbrac a doua zi , tocmai pentru ca ma hotarasc greu . Si eu vorbesc singura , chiar si la birou , zici ca sunt semne de......? :doh: nu m-am gandit pana acum la asta :) Share this post Link to post Share on other sites
Fernandaa 2,765 Report post Posted August 6, 2010 In blugi, non-stop Share this post Link to post Share on other sites
piwik` 1 Report post Posted August 6, 2010 Si eu port blugi foarte des.....insa e destul de greu sa ma decid pe care dintre ei sa`i iau :doh: Share this post Link to post Share on other sites
Diela 967 Report post Posted August 6, 2010 vara n-am niciodată problema ţinutei - am o grămadă de tricouri, fuste, rochii de nu apuc să le rulez Share this post Link to post Share on other sites
scorpjio 0 Report post Posted August 6, 2010 In blugi, non-stop Obsesie sau placere? :doh: Share this post Link to post Share on other sites
Walpurgisnacht 16 Report post Posted August 6, 2010 Ca sa ajung la aceasta performanta ma gandesc seara inainte sa adorm ce iau a doua zi de dimineata :) si visezi tinuta de a treia zi :- pantaloni scurti si maiou... desculta :doh: ??? Share this post Link to post Share on other sites
scorpjio 0 Report post Posted August 6, 2010 Si eu vorbesc singura , chiar si la birou , zici ca sunt semne de......? :doh: nu m-am gandit pana acum la asta :) Sigurat sunt semne...cumparati un animal de casa ... sa ai cu cine sa vorbesti :- Share this post Link to post Share on other sites