Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
.fetitza.

cele mai frumoase urari de craciun

Recommended Posts

Pai ar fi urarile uzuale, pe care toata lumea le face de Sarbatori persoanelor dragi. ;)

"Craciun fericit!", "Fie ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa iti aduca in suflet lumina, bucurie si dragostea celorlalti", etc. :drunk:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duhule Sfant, te rog sa-i ajuti si sa`i ocrotesti pe cei care citesc aceaste randuri, te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc, iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti pacea si mila Ta, acolo unde exista indoiala, te rog sa le inspiri o incredere innoita prin Harul Tau, unde exista o nevoie, te rog sa le-o implinesti. Binecuvinteaza-le Tu caminul, familia, munca,da-le Intelepciune si Lumina in viata lor. Binecuvanteaza-i cand pleaca si cand se intorc acasa, mergi inaintea lor si deschide-le calea. Calauzeste-i si ocroteste-i clipa de clipa in toata viata lor. Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit acolo in suflet macar. Duhule Sfint, iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..si ca le vei da mai mult decat le pot ura! Amin

Edited by vangy1301

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "La multi ani!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

731.JPG

 

depoveste.jpg

 

dragamos.jpg

 

732.JPG

 

ce mi-a placut mie in mod special ;)

 

ren.gif

mi-am impodobit bradul .. va place? :drunk:

 

si sa nu uitam in primul rand adevarata semnificatie a Craciunului este nasterea Lui Isus in Betleem

Prieteni_134.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va urez sa fiti fericiti cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, sa lasati necazurile, grijile si supararile la o parte si sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi sufletului vostru! :drunk:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sub cetina din brad, in casa,

Un dar, o mica bucurie.

Si chiar de nu va fi sa fie,

Nu te intrista,

Primeste aceste ganduri,

Ca dar din partea mea !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa iti dau un exemplu:

 

Fie ca sfintele sarbatori de Craciun sa va aduca sanatate, noroc si implinirea tuturor dorintelor.

 

Sau:

 

Craciun fericit! Bunatatea si lumina domnului nostru Iisus Hristos sa va inconjoare in fiecare clipa si sa va aduca de toate!

 

Cam atat :santa2: post-15827-1135439395_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×