Jump to content
Forum Roportal
AMYRA_12D

CER STERGEREA CONTULUI!

Recommended Posts

Vreau sa mi se stearga acest cont.Vad ca s-a sters postarea din alt topic in care ceream acest lucru.E prea prost moderat si administrat acest forum si pe langa asta ati strans o mana de satanisti (3-4) care sunt tartorii forumului si din cauza lor cei care doresc sa aiba o discutie normala nu pot.Ati vazut ca se feresc oamenii sa posteze ca sa nu intre in gura unui si altuia - nu dau nume -se stiu ei???Pai daca aici e forumul lui SOL & COMPANY SATAN atunci nu va mai mirati ca nu se poate aborda un subiect ca 2012...o gramada de nestiutori si rauvoitori.Ati vazut ce a spus LuciaD?A patit EXACT acelasi lucru pe acest forum acum mai mult timp din cate inteleg.Pai....eu vreau sa nu mai am de-a face cu acest forum si nu sunt de acord sa continui sa fac parte din aceasta retea.N-ati gasit un avocat plictisit, ca va linistea cu "nu stergem conturile,nu mai cereti"...si nu-mi raspundeti cu aia clasica "ati fost de acord cu conditiile site-ului" ca puteati sa scrieti orice acolo, ala e un contract, care automat poate fii anulat si nu am nevoie de acordul partilor, e suficient unilateral, mai ales daca e vorba de a exista sau nu pe un forum public.Conventiile intre parti au valoare de lege dar trebuie sa respecte legea, adica sa nu-mi ingraditi niciun drept fundamental, ai a nu-mi permite sa ma retrag dintr-o retea publica incalca exact un astfel de drept.Ma rog...o sa incep sa injur ca sa iau bann...desii am incercat deja si mi-ati sters mesajul...v-ati cam invatat sa stergeti mesaje...ati descoperit butonul sau care e faza?????

 

DECI : VREAU CONTUL STERS.MULTUMESC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu, conform Regulamentului Roportal, solicit stergerea/inchiderea contului pe termen nelimitat.

 

Regulament Roportal:

"In cazuri extreme, ne rezervam dreptul de a inchide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus. "

 

Acest caz poate devenii usor unul "extrem" dar nu cred ca este nevoie de asa ceva... Inchizand/stergand conturile la cerere, ar fi mult mai elegant si mai placut pentru toate partile implicate :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dac-ati avea si rabdare sa citeasca cineva.. Silver, ai postat acelasi mesaj de trei ori, in decurs de doar cateva minute.

Azi e duminica. (duminica oamenii mai fac si alte lucruri, nu stau toata ziua pe forum). In plus, forumul Roportal nu are angajati permanent, care sa stea cu ochii tot timpul pe mesajele noi.

 

Nu cred ca acest topic se vrea a fi topic de dialog.

Edited by Amarena

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ba, daca nu va convine, nu va mai logati E chiar atat de simplu.

Cred ca nu vor sa lase nici nimic in urma. Urme, dovezi, acolo.

Edited by florianb

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×