Jump to content
Forum Roportal
The Bitch

True Blood!

Recommended Posts

Si ultimul pe ziua de azi....vampiricul/comedicul/interesantul True Blooddifuzat pe HBO.Candva mai de mult am prins la tv un sfert dintr-un episod din nu stiu ce sezon si nu mi-a placut.Probabil pentru ca nu il urmarisem de la inceput,nu stiam cine-i cine si care e povestea.Intr-o zi am inceput sa urmaresc de la inceput si mi-a placut.Nu e realizat in gen tipic filmelor cu vampiri.Actiunea se petrece in Louisiana,toata lumea in serial vorbeste cu accentul greu din sudul Statelor Unite,vampirul principal nu este un fat frumos inalt,misterios si romantic pe nume Armando,ba dimpotriva e cat se poate de comun si il cheama Bill.Existenta vampirilor este cunoscuta ..."au iesit din dulap" cum s-ar pune :huggles:...incearca sa se integreze in societate si traiasca din sange sintetic fabricat,imbuteliat,comercializat si numit True Blood,nivelul de comedie in acest serial este foarte ridicat cu toate ca nu este comedie...in general fun si distractiv de urmarit.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/True_Blood

 

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Share this post


Link to post
Share on other sites

True Blood mai are un topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

deja atat de epuizat devine acest subiect, atat de comercial, ca de altfel si romanele...cu vampiri.

ce naiba? au gasit un subiect si pana nu-l seaca si nu ajung la limitele penibilului nu se mai dau batuti, nici regizorii si nici "scriitorii"?

Edited by patch

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti plac vampirii? :lol:

 

 

Nu e vorba ca imi plac vampirii. Dar majoritatea serialelor bune au intrat in vacanta pana in toamna si true blood e unul din putinele care ruleaza vara. Pe mine ma fascineaza nu vampirii in sine, ci tema serialului, care este relativ noua, depasirea propriei conditii. Nu sunt multe seriale sau filme de genul, le pot numara pe degete Moonlight, Ultraviolet,Twilight, True Blood, Vampire Diaries. In afara de nemurirea vampirilor si imposibilele lor povesti de dragoste cu oamenii, faptul ca se pot abtine sa bea sange ii diferentiaza de vampirii normali din miile de seriale sau filme care n-au alta treaba decat sa acosteze fete semidezbracate sau sa se bata cu varcolacii daca se plictisesc ;)

Edited by Apodonos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu am fost incantata de sezon in general. Nu cred ca ultimul episod imi va accentua dezamagirea, pentru ca nu prea ma astept la nimic senzational. Mi se pare ca au facut ultimul sezon in graba, de mantuiala, doar asa ca sa incheie repede lucrurile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×