Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sa vedem ce spune Linda Goodman despre fiecare zodie in parte ..

Info personaj :

http://en.wikipedia.org/wiki/Linda_Goodman

 

Incep cu zodia mea SCORPION

 

Cum sa recunostiti un nativ din Scorpion

 

Pluton, sau Hades la grecii antici, era zeul tenebrelor, al lumii subpamantene. Totusi el s-a indragostit de o zeita pamanteana, Persefona, si tocmai prin aceasta dragoste se explica in zona temperata succesiunea anotimpurilor. Mama ei, Demeter, s-a suparat tare cand fiica ei a fost rapita in regatul subpamantean dar pana la urma a facut pace cu zeul acesta intunecat si au convenit ca Persefona sa stea o jumatate de an cu sotul ei iar cealalta jumatate sa o petreaca la suprafata pamantului. De aceea in astrologie planeta Pluton e considerata o planeta malefica, stapana ocultului, a tenebrelor. Totusi din cand in cand, in anumite imprejurari functie de aspectele pe care le face cu alte planete, in special cu magnificul si intens beneficul Jupiter ea poate scoate la suprafata secrete bine pastrate.

 

Cei nascuti sub acest semn au din aceasta cauza o anumite reputatie intunecata. Un exemplu tipic de Scorpion este chiar cel care ne conduce destinele tarii in acest moment. Totusi nici aici lucrurile nu sunt albe sau negre, eu am un cumnat nascut in aceasta zodie dar nici vorba sa fie atat de tenebros cum e un Scorpion tipic. Asa cum am mai spus si la Berbec anumite aspecte ale planetelor pe cerul nasterii pot sa atenueze pana la anulare unele caracteristici tipice zodiei. Ar fi destul de neinteresant, cred eu, daca oamenii ar putea fi caracterizati numai dupa zodia in care s-au nascut. Mi s-ar parea monoton sa existe numai 12 tipuri de oameni, desi ar fi o varietate sensibil mai mare decat cele 4 temperamente ale lui Hippocrate: coleric, sangvin, melancolic si flegmatic. S-a incercat imbunatatirea clasificarii oemanilor dupa temperamente introducand si alte subramuri, dar eu tot cred ca e vorba de o prea mare simplificare. Totusi trebuie sa recunosc ca subsemnata se regaseste in descrierea temperamentului sangvin. Am sa ma opresc insa aici ca sa-idau din nou cuvantul Lindei Goodman.

 

Cum să recunoşti un nativ din Scorpion

 

Orice enciclopedie descrie scorpionul ca fiind o arahnidă nocturnă, care

Editat de Cristinick
edit culoare

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ooooooommmmmmmmgggggggg!!!

 

 

Dany......cine crezi ca poate citi?

 

da, asa e.....restu?

 

adica mai exista pe planeta si altceva in aara de ce ai descris? ca....e cam general valabila....cel putin prima parte.

 

 

no ofense, darling.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu e descrierea mea .. daca ati citit primele randuri . Dar eu in viata mea nu am citit atat de multe despre o zodie si multi care au citit s-au regasit in ele , 90% realitate .. Traducerea din engleza : CAMELIA GHIOC .

 

PESTI

 

 

 

Cum să recunoşti un nativ din Peşti

 

 

Zodia Berbecului se afla sub patronajul lui Marte, cel care in Grecia Antica era zeul razboiului, zodia Gemenilor se afla sub patronajul lui Mercur, crainicul zeilor, cel care ajuta la comunicarea intre oameni si zei iar zodia Pestilor se afla sub patronajul lui Neptun, zeul oceanelor, apa fiind considerata elementul care exprima cel mai bine sentimentele oamenilor. Berbecele este semn de foc, firea lui e mai aprinsa, mai darza, Gemenii sunt semne de aer, caracteristica lor este data de calitatile intelectului iar Pestii sunt semn de apa, deci sunt mai sensibili. Zodiile mai pot fi cardinale, mutabile sau fixe, dar despre asta vom vorbi altadata.

 

O sa mai spun si ca persoanele nascute in zile apropiate de schimbarea zodiei pot avea caracteristici de la cele doua zodii, ceea ce in cazul nepotelei mele, nascuta intre Pesti si Berbec nu e chiar un avantaj (apa stinge focul, nu-i asa?) Chiar si eu am aceasta problema, iar sotul meu este cam intre Varsator si Pesti (asta e, va trebui sa copiez tot documentul, dupa toate aparentele).

 

Cum să recunoşti un nativ din Peşti

 

Dacă vei da peste un Peşte st

Editat de Cristinick
edit culoare

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acuma le culeg .. initial voiam doar zodia mea .. asadar cum le gasesc .. dar le voi cauta pe toate si le voi posta pe urma .. doar asa ca sa fie in ordine .. de la scorpion incolo .. :huggles:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×