Sari la conținut
Forum Roportal
Calu Balan

PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ca protest,ideea este geniala.

Ca metoda de a forta demisia guvernului este ineficienta pentru ca avem politicieni prea nesimtiti.

Sub nici o forma nu trebuie sa ajungem la alegeri anticipate.Ar fi cireasa de pe tort,incununarea dezastrului.

In mod normal,premierul ar trebui sa-si dea demisia,un tehnocrat competent sa fie numit in loc, acesta sa formeze un guvern in care sa avem si o componenta tehnica si una politica,girat politic de actuala majoritate si acceptat de opozitie, macar pana la iesirea din criza.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da` de ce iar guvern de uniune nationala? Asa ma intreb si eu. Acu, asa un 5 luni, era dezastrul ca HUOOOOOOOOOOOOO, vin minerii, vin comunistii, nu stiu ce face Iliescu, vine Dinu Patriciu si vinde tara si mogulii, si sarea si Posta. Ahhhhhhhhh, sa nu uitam ca acelasi mare anticomunist ii vara pe PSD la guverne. Iar miza adevarata a INTERNELOR era alta.

NU a contat la alegeri ca actualii NU VENEAU DIN OPOZITIE, rahatul facut de ei era doar consecinta crizei economice mondiale..........altfel Basescu, Boc, Udrea, Videanu, Berceanu, era niste virgini.

Atunci cand guvernul cazu LA MOTIUNE DE CENZURA trebuia pus un altul. Nu spun Johannis, putea fi oricine si agreat de opozitie. Cine nu a lasat atunci????? AUD? Cumva Basel?S-a lalait ba cu Croitoru, ba cu Lache de la sectorul 3. A facut el atunci un gest de reconciliere? NU. ESTE BASESCU PRESEDINTELE CAPABIL SA STEA PE CURUL LUI IN COTROCENI SI SA LASE GUVERNUL SA CONDUCA?NU. ASA CA SA IL TINA PE BOC.

 

PAI IA SA NU EXISTE NICI O RECONCILIERE, CA VREMEA NEGOCIERILOR A TRECUT. SA RAMANA ACTUALA GUVERNARE, SA DUCA EA LA BUN SFARSIT NU STIU CE PLAN DE REDRESARE. Cand pana si tampitului ii este clar ca astia nu mai au bani. Si desigur toooooata lumea are incredere in BOC si VLADESCU ( ALA DE SE INCURCA SEXUAL CU FINA, FOSTA SOATA A BOUREANULUI....NUME PREDESTINAT PENTRU A FI PEDELIST)

 

Ca si concluzie, astia au iesit, astia sa stea..... Nu are opozitia ce se baga. Ar fi idioata sa nu capitalizeze. Nu are ce sa dea ea un PRIM MINISTRU.

BOC e foarte bun pentru o persoana ca Basescu. Nu pune piciorul in prag, nu o va face....in fine CHIAR TREBUIE LASAT PDL SA CONDUCA. Ca de 5 ani is si ei de vina.

IS PENTRU NEIMPLICAREA OPOZITIEI. DE CE? PAI SA AIBA PDL CU CE SE LAUDA IN 2012? CU PUTIN NOROC MOR MULTI VOTANTI PANA IN 2012.

 

SINDICATELE TRE SUSTINUTE SA FACA CAT MAI MULTE GREVE SI DIN ALEA LUNGI. Ca o zi de greva generala e 10 milioane, POATE O PUN DE O GREVA CAT O TRANSA DE LA FMI.

 

E timpul ca acest guvern să plece
Editat de Kilkoana

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Moooaamaaaa ce mitraliera ai Kilko!!!!!?

Dar nu ai inteles. :pardon:

Eu am zis acceptat de opozitie,nu implicarea opozitiei,adica sa nu se aseze cu curu in balta si sa incerce sa declanseze o criza politica.

Am mai zis guvern condus de un tehnocrat al PDL-ului sau sustinut de coalitia guvernamentala ,cu cativa ministrii cheie specialisti tehnocrati girati tot de PDL&aliati si restul politicieni PDL ,dintre ministrii actuali care nu sunt iremediabil compromisi .Unul ar fi Blaga de exemplu.

Asadar pe scurt, remaniere si nu uniune nationala ,nu larga coalitie si cu siguranta NU, PSD sau Crin Antonescu .

In ce priveste greva ,este justificata pentru sustinerea drepturilor,dar sub nici o forma pentru sustinerea politica a opozitiei .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Poate imi explici si mie motivul idiotic pentru a sustine un guvern facut exclusiv de pdl si sa aiba girul opozitiei........

Stai, nu e nevoie de opozitie, las-o dreaq..........

 

pai actualul e PDL+ UDMR+ Partidul sobolianilor lu` seful mafiei personale a lu` Nastase. Este sustinut, cu conditia sa nu fie nici un absent la vreo lege importanta.

 

Deci ca sa inteleg...........opozitia sa nu vrea nici un post, sa lase toate curvele portocalii la toate ministerele, sa le voteze legile........pentru ca ei ce? IS IDIOTI? SI PEDELEU E BAIETII SMECHARI SA LE-O TRAGA IAR ? Ca atat PNL cat si PSD au mai fost la guverne cu BASESCU , ca nu poti spune ca PDL nu e BASE. ACUMA, HAI SA JOACE EI PE MANA LOR.....ZIC EU. SA ISI RUPA GATUL SINGURI, SA LE RUPA GATUL LA CAT MAI MULTI VOTANTI DE AI LOR.

Si mai mult sau mai putin atat PSD cat si PNL cam asa vad situatia.

 

Acu, in absolut minunata situatie ca pana in 2012 scot tarisoara din criza, de ce sa nu ia ei toooooooaaate voturile??? CUM NU AI INCREDERE IN CAPACITATEA LU` BOC? SAU A LU` BASE, CARE PANA NU DEMULT NU STIA SITUATIA, DAR A CERUT HARTII SI A INCERCAT SA INTELEAGA?

Ahhhhhhh, de fapt strategia este asa.......nu luam cu imprumutul acum si in 2011, ca sa putem lua in 2012 si ca sa crestem la loc salariile din 2010 si sa le spunem prostilor ca noi am scos tara din criza si tre sa fim votati. Si GUESS WHAT? O SA TINA, RELAX...........SA VEZI TU POMANA PEDELISTA IN 2012.

 

BUNNNNN, IN REST PE TERMEN SCURT

1. Rezultat guvernul tau .....NU O SA VEZI, PENTRU SIMPLUL FAPT CA NU. Chiar nu is plecati de tot de acasa si nu au normal de ce sa dea girul actualului dezastru. REIAU LA FAZA CU MOTIUNEA DE CENZURA TREBUIA PUS UNUL AGREAT SI DE OPOZITIE.

2.Pai nu e nici o criza politica. Exista o majoritate bunicica si frumusica.........sa conduca ea. Faza e ca acum nici macar o motiune nu ar fi un pericol, desigur daca lumea e prezenta la vot. Deci , sa conduca ea, BOC are toata capacitatea de a scoate tara din criza. De fapt Basel, ca Boc nu exista.

3. Vezi ca Blaga si Basel nu se prea get along ultima vreme ..............Acuma de Blaga nu pot spune ca imi este total antipatic, dar virgina nu ii . Stai tu linistit.

Editat de Kilkoana

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×