Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Calu Balan

PROGRAMUL ULTIMA SPAGA

Rate this topic

Recommended Posts

Ca protest,ideea este geniala.

Ca metoda de a forta demisia guvernului este ineficienta pentru ca avem politicieni prea nesimtiti.

Sub nici o forma nu trebuie sa ajungem la alegeri anticipate.Ar fi cireasa de pe tort,incununarea dezastrului.

In mod normal,premierul ar trebui sa-si dea demisia,un tehnocrat competent sa fie numit in loc, acesta sa formeze un guvern in care sa avem si o componenta tehnica si una politica,girat politic de actuala majoritate si acceptat de opozitie, macar pana la iesirea din criza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da` de ce iar guvern de uniune nationala? Asa ma intreb si eu. Acu, asa un 5 luni, era dezastrul ca HUOOOOOOOOOOOOO, vin minerii, vin comunistii, nu stiu ce face Iliescu, vine Dinu Patriciu si vinde tara si mogulii, si sarea si Posta. Ahhhhhhhhh, sa nu uitam ca acelasi mare anticomunist ii vara pe PSD la guverne. Iar miza adevarata a INTERNELOR era alta.

NU a contat la alegeri ca actualii NU VENEAU DIN OPOZITIE, rahatul facut de ei era doar consecinta crizei economice mondiale..........altfel Basescu, Boc, Udrea, Videanu, Berceanu, era niste virgini.

Atunci cand guvernul cazu LA MOTIUNE DE CENZURA trebuia pus un altul. Nu spun Johannis, putea fi oricine si agreat de opozitie. Cine nu a lasat atunci????? AUD? Cumva Basel?S-a lalait ba cu Croitoru, ba cu Lache de la sectorul 3. A facut el atunci un gest de reconciliere? NU. ESTE BASESCU PRESEDINTELE CAPABIL SA STEA PE CURUL LUI IN COTROCENI SI SA LASE GUVERNUL SA CONDUCA?NU. ASA CA SA IL TINA PE BOC.

 

PAI IA SA NU EXISTE NICI O RECONCILIERE, CA VREMEA NEGOCIERILOR A TRECUT. SA RAMANA ACTUALA GUVERNARE, SA DUCA EA LA BUN SFARSIT NU STIU CE PLAN DE REDRESARE. Cand pana si tampitului ii este clar ca astia nu mai au bani. Si desigur toooooata lumea are incredere in BOC si VLADESCU ( ALA DE SE INCURCA SEXUAL CU FINA, FOSTA SOATA A BOUREANULUI....NUME PREDESTINAT PENTRU A FI PEDELIST)

 

Ca si concluzie, astia au iesit, astia sa stea..... Nu are opozitia ce se baga. Ar fi idioata sa nu capitalizeze. Nu are ce sa dea ea un PRIM MINISTRU.

BOC e foarte bun pentru o persoana ca Basescu. Nu pune piciorul in prag, nu o va face....in fine CHIAR TREBUIE LASAT PDL SA CONDUCA. Ca de 5 ani is si ei de vina.

IS PENTRU NEIMPLICAREA OPOZITIEI. DE CE? PAI SA AIBA PDL CU CE SE LAUDA IN 2012? CU PUTIN NOROC MOR MULTI VOTANTI PANA IN 2012.

 

SINDICATELE TRE SUSTINUTE SA FACA CAT MAI MULTE GREVE SI DIN ALEA LUNGI. Ca o zi de greva generala e 10 milioane, POATE O PUN DE O GREVA CAT O TRANSA DE LA FMI.

 

E timpul ca acest guvern să plece
Edited by Kilkoana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moooaamaaaa ce mitraliera ai Kilko!!!!!?

Dar nu ai inteles. :pardon:

Eu am zis acceptat de opozitie,nu implicarea opozitiei,adica sa nu se aseze cu curu in balta si sa incerce sa declanseze o criza politica.

Am mai zis guvern condus de un tehnocrat al PDL-ului sau sustinut de coalitia guvernamentala ,cu cativa ministrii cheie specialisti tehnocrati girati tot de PDL&aliati si restul politicieni PDL ,dintre ministrii actuali care nu sunt iremediabil compromisi .Unul ar fi Blaga de exemplu.

Asadar pe scurt, remaniere si nu uniune nationala ,nu larga coalitie si cu siguranta NU, PSD sau Crin Antonescu .

In ce priveste greva ,este justificata pentru sustinerea drepturilor,dar sub nici o forma pentru sustinerea politica a opozitiei .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate imi explici si mie motivul idiotic pentru a sustine un guvern facut exclusiv de pdl si sa aiba girul opozitiei........

Stai, nu e nevoie de opozitie, las-o dreaq..........

 

pai actualul e PDL+ UDMR+ Partidul sobolianilor lu` seful mafiei personale a lu` Nastase. Este sustinut, cu conditia sa nu fie nici un absent la vreo lege importanta.

 

Deci ca sa inteleg...........opozitia sa nu vrea nici un post, sa lase toate curvele portocalii la toate ministerele, sa le voteze legile........pentru ca ei ce? IS IDIOTI? SI PEDELEU E BAIETII SMECHARI SA LE-O TRAGA IAR ? Ca atat PNL cat si PSD au mai fost la guverne cu BASESCU , ca nu poti spune ca PDL nu e BASE. ACUMA, HAI SA JOACE EI PE MANA LOR.....ZIC EU. SA ISI RUPA GATUL SINGURI, SA LE RUPA GATUL LA CAT MAI MULTI VOTANTI DE AI LOR.

Si mai mult sau mai putin atat PSD cat si PNL cam asa vad situatia.

 

Acu, in absolut minunata situatie ca pana in 2012 scot tarisoara din criza, de ce sa nu ia ei toooooooaaate voturile??? CUM NU AI INCREDERE IN CAPACITATEA LU` BOC? SAU A LU` BASE, CARE PANA NU DEMULT NU STIA SITUATIA, DAR A CERUT HARTII SI A INCERCAT SA INTELEAGA?

Ahhhhhhh, de fapt strategia este asa.......nu luam cu imprumutul acum si in 2011, ca sa putem lua in 2012 si ca sa crestem la loc salariile din 2010 si sa le spunem prostilor ca noi am scos tara din criza si tre sa fim votati. Si GUESS WHAT? O SA TINA, RELAX...........SA VEZI TU POMANA PEDELISTA IN 2012.

 

BUNNNNN, IN REST PE TERMEN SCURT

1. Rezultat guvernul tau .....NU O SA VEZI, PENTRU SIMPLUL FAPT CA NU. Chiar nu is plecati de tot de acasa si nu au normal de ce sa dea girul actualului dezastru. REIAU LA FAZA CU MOTIUNEA DE CENZURA TREBUIA PUS UNUL AGREAT SI DE OPOZITIE.

2.Pai nu e nici o criza politica. Exista o majoritate bunicica si frumusica.........sa conduca ea. Faza e ca acum nici macar o motiune nu ar fi un pericol, desigur daca lumea e prezenta la vot. Deci , sa conduca ea, BOC are toata capacitatea de a scoate tara din criza. De fapt Basel, ca Boc nu exista.

3. Vezi ca Blaga si Basel nu se prea get along ultima vreme ..............Acuma de Blaga nu pot spune ca imi este total antipatic, dar virgina nu ii . Stai tu linistit.

Edited by Kilkoana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×