Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
PreaMultPentruVoi

scufita rosie

Recommended Posts

Am vrut azi sa-mi schimb nickul, dar serverul ma anunta ca mai am de asteptat 8 zile pina sa pot face asta. Voi astepta.

 

Intre timp, deschid un topic cu eticheta la vedere. Recunosc ca valurile ultimelor zile m-au indemnat sa pornesc o noua croaziera, varianta mini sau maxi, asta va depinde nu doar de mine, ci si de alti participanti.

Am primit ieri o eticheta mascata, pentru ca nu-mi era adresata decit ca apropo: "certareata". Singurul lucru de care-mi pare rau este ca am intrat pe lista de ignore a Lynxului, pe care l-am apreciat de la bun inceput si o fac in continuare. Pe de alta parte, data fiind incompatibilitatea dintre firile noastre, probabil ca mai devreme sau mai tirziu tot i-as fi devenit nesuferita. Nu ma mira, nu ma supara, imi pare doar rau ca nu ma pot intelege cu un om pe care-l apreciez. Dar nu este capat de lume.

 

Rafturile sint inca lipsite de etichete, borcanele si cutiile sint in ambalajele lor, asa ca ... pe oricine vrea sa intre in joc, il invit sa deschida usa deasupra careia scrie "scufita rosie" si sa scrie ceva pentru umplerea golurilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hopaaa... topic nou

 

de ce scufita rosie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aici, cel putin, n-o sa mai aiba nimeni nimic de comentat, poti sa zici ce vrei. :tease:

Edited by Amarena

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amarena, pariu? :tease: Tendintele nu dispar, doar ca uneori se transforma. :o:

 

Diela, imi place povestea, imi place personajul. Si-mi aduc aminte o intimplare care acum suna haios. Pe la 3-4 ani eram cu parintii la Eforie Sud, la un spectacol de papusi in aer liber. La scena in care lupul o minca pe Scufita am inceput sa pling in hohote, cu disperare. Stiam povestea, dar nu o vazusem niciodata pe Scufita mincata in fata ochilor mei. Ca sa vezi ce inseamna puterea de convingere a imaginii.

 

Rodi, "sertarul"? Help me. :)

Edited by catalinaletitia

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce are tanara scriitoare la sertar. lucrari nepublicate... cele in curs de aparitie.... :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am un volum gata de doi ani si cu aprobarea criticului spre publicare. Adica el credea in aceeasi masura in care credeam si eu ca este un volum puternic. Nu am absolut nici o explicatie logica de ce nu l-am dus nici unei edituri.

 

In rest, nu am texte la sertar. Am blogul meu de literatura erotica, am citit de pe el in public si am primit doua tipuri de comentarii: cum ca vorbesc despre un fel de mistica a carnalului, a erotismului, sau cum ca textele sint mai fade decit cele din "Playboy". Criticile negative din pacate nu au fost argumentate, adica au fost emise doar ca pareri personale si nu sustinute cu analiza pe text.

 

Daca vreti, postez linkul catre proiectul meu literar.

Edited by Cristinick
editat la cerere

Share this post


Link to post
Share on other sites
Singurul lucru de care-mi pare rau este ca am intrat pe lista de ignore a Lynxului, pe care l-am apreciat de la bun inceput si o fac in continuare.

Poti comunica cu el prin mine. :tease:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×