Sorin21sua 0 Report post Posted April 12, 2010 Ceea ce se intampla acum in Romania cu aceste arestari in lant ma pun pe ganduri. In primul rand cred ca e vorba de ceva neintelegeri intre cei mari si de aceea cineva trebuie sa cada. Voi ce parere aveti? Share this post Link to post Share on other sites
Resunu 0 Report post Posted April 12, 2010 Ceea ce se intampla acum in Romania cu aceste arestari in lant ma pun pe ganduri. In primul rand cred ca e vorba de ceva neintelegeri intre cei mari si de aceea cineva trebuie sa cada.Voi ce parere aveti? eu cred mai degraba ca trebuie imbunatatita imaginea in ce priveste lupta impotriva coruptiei la nivel inalt, asa ca se fac ceva valuri in acest sens dar in final nu se va intampla nimic Share this post Link to post Share on other sites
Sorin21sua 0 Report post Posted April 12, 2010 eu cred mai degraba ca trebuie imbunatatita imaginea in ce priveste lupta impotriva coruptiei la nivel inalt, asa ca se fac ceva valuri in acest sens dar in final nu se va intampla nimic Si eu care speram ca sa nu am dreptate, crezand ca ma insel si intr-adevar se intampla o minune ... Share this post Link to post Share on other sites
_Undying_ 1242 Report post Posted April 12, 2010 Costiniu, Casuneanu si Locic liberi dupa 2-3 zile de arest. Share this post Link to post Share on other sites
marinaru 133 Report post Posted April 13, 2010 Cam repede au scapat. Erau ingroziti astia de idea ca un judecator sta putin la beci. Share this post Link to post Share on other sites
lupini 4965 Report post Posted April 13, 2010 Probabil că cei trei, şi-au plătit taxa de protecţie conducătorului iubit, şi, au devenit liberi, cam ca şi Becali, anul trecut, exact Share this post Link to post Share on other sites
lupini 4965 Report post Posted April 13, 2010 Criza e mare, şi arestările curg, pentru că....arestaţii nu şi-au achitat taxa de protecţie. Imediat cum o vor face, libertatea va fi din nou asigurată. Să trăim bine ! Share this post Link to post Share on other sites
ActorGrabit 5 Report post Posted April 18, 2010 Criza e mare, şi arestările curg, pentru că....arestaţii nu şi-au achitat taxa de protecţie. Imediat cum o vor face, libertatea va fi din nou asigurată. Să trăim bine ! Daca in Romania pana si un amarat de post de paznic de la o intreprindere are culoare politica (momentan "se poarta" portocaliul cu albastru) ce sa mai vorbim de arestari? Daca mai "pica" si cate un lider pedelist din cand in cand, asta se face ori de ochii lumii, ori din cauza vreunei scurgeri de informatii in afara sistemului portocaliu. Share this post Link to post Share on other sites
ma-o 27 Report post Posted April 18, 2010 ca ceva sa se miste in justitie , trebuie sa vedem si un final, dar aici totul se intinde de -a lungul mai multor ani, pana ce uitam complet de personaje sau ele uita de noi, dar daca o babuta e prinsa cu un brat de vreascuri din padure, atunci da, exista si o condamnare pt ca e grav Share this post Link to post Share on other sites