Sari la conținut
Forum Roportal
trigonel

Nu are incredere in mine !

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

caz recent , chiar de citeva ore.

Azi ca in orice zi am mers la orele 5 dupa iubita mea la serviciu... am petreut-o pina acasa si i-am zis ca trebuie sa plec, caci chiar trebuia, ma sunase un vechi client pe la 4 si m-a rugat sa-l ajut (a cazut dns server si eu trebuia sa merg sa-l restabilesc), deci cum am zis mai sus am petrecut-o pe prietena mea acasa am pupat-o si am plecat la munca (pe vre-o 2-3 ore). ajuns insa la destinatie aflu ca nu am cele 2 ore la dispozitie si sunt rugat sa ma intorc mine. desigur m-am bucurat pentru ca automat m-am gindit sa merg la iubita sa mai stau cu ea citeva ore... si uite de aici incepe necazul

___ ma telefonat o veche cunoscuta X cu care nu mai vorbisem de vre-o jjumate de an si m-a rugat sa ne intilnim pe 20 min , cica are o rugaminte la mine, si fiind-ca ea locuieste prin apropiere de casa mea i-am zis oke... si ma gindesc "ma duc rapid sa vad ce vrea si dupa aia merg la prietena s-ai fac o surpriza"

ne-am intilnit in fata la un market si discutam in timpul acesta ma suna iubita si ma intreaba ce fac... eu desigur ma dau intr-o parte si ii spun "srry eu lucrez sint ocupat te sun mai tirziu" cu gindul ca nu va mai trebui sa sun pt ca voi merge la ea... discut mai departe cu cunostinta X si iesim la concluzia ca pt a intelege mai corect ce serviciu vrea sa-i ofer trebuie sa avem in fata un calculator si hotarim sa mergem la un net cafe si asa cum prin zona nu era nici unul i-am dat invitatie sa mergem o fuga la mine acasa sa ne lamurim... desigur am atentionat-o ca ma grabesc... am ajuns la mine acasa si peste 10 min ce credeti ??? da desigur ma trezesc cu iubita la usa apartamentului...

scenariul de mai deprte cred ca-l cunoasteti... "nu vreau sa te mai aud nu vreau sa te mai vad, iesi din viatza mea...."

m-am gindit eu "e normal ea stie ca eu sint la munca si vine la mine da eu sint acasa cu o domnisoara,, ce poate sa mai creada"

iubita mi-a trintit usa in fata si a plecat acasa, eu repede i-am zis cunoscute-i X sa plece si am mers s-o rog pe iubita mea sa ma asculte.... dupa 1 ora de asteptare la usa ei am reusit totusi sa ma fac ascultat... mi-am cerut scuze, i-am explicat tot (n-a crezut nimik din ce i-am spus.. cuvintele ei "nu te cred!!!!!") si mi-a zis ca o sa mai analizeze situatia si ca vrea sa fie singura... pe undeva mi-a dat de inteles ca "poate si o sa ne impacam dupa ces-a gindi...."

____ acum eu am venit acasa si ma gindesc : pt ce iubita a venit acasa sa ma controleze??? ce chiar dupa mai bine de un an impreuna nu merit oleaka de incredere.... cind in tot acest timp n-am facut nimik ce ar putea dauna relatiei noastre si nu i-am dat nici un motiv de neincreddere.... n-am mintit-o niciodata... doar in situatii cind voiam sa-i fac vre-o surpriza "ex: ii spuneam ca-s cu baietzii la o bere cind cautam prin magazine pt ea vre-un cadou... sau ii spuneam ca ma duc dupa pine dar ma duceam dupa fructe... s.a."

si acum nustiu ce sa fac si sincer ma supara faza ca ma verificat :scare: sa fi avut incredere aveam sa ma retzin cu cunoscuta X inca max 10 min si dupa aia aveam sa merg la ea si sa-i spun oricum despre tot... ce-i asta cum s-o inteleg...

 

va rog mult sa-mi spuneti opiniile dvs.. ca eu nu mai stiu ce sa ma gindesc

 

P.S. cu cunoscuta X n-am avut niciodata nimik... shi chiar nici nu-mi placea niciodata... o ajutam citeodata deoarece e verisoara unui prieten de-al meu plus ca alutorul care trebuia sa-l acord avea sa fie remunerat (in Bani)

Editat de trigonel

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ooooof...

De ce, in primul rand, ai lasat lucrurile sa mearga atat de departe cu acea cunoscuta X...? Chiar nu ti-ai inchipuit de ce vrea sa ajungeti la tine acasa...?

Intre tine si prietena ta e o mare, mare neintelegere. De ce vrei sa complici lucrurile incercand sa dai vina pe ea, ca te verifica, pesemne...? Inteleg ca esti suparat, dar nu au fost destui invinuiti pe nedrept pentru o singura zi ( recte tu!)?

 

Sun-o dupa ce se calmeaza, sau mergi in vizita, cu un buchet de flori, cu explicatii sincere (cum ca ai fost naiv, ca n-ai vrut sa fii nepoliticos fata de individa refuzand sa o vezi) si sper sa te inteleaga. Bafta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mi se pare ca n-ai inteles... cunoscuta X nu sa cerut la mine acasa... si absolut nimik n-a fost.. eu singur i-am propus.. pt ca alta iesire nu era.. si eu eram cel care aveam de cistigat in urma asa zisei afaceri (ajutor)

si stii... eu am tratat-o pe cunoscuta X ca pe un simplu client... si nu vad ce as fi facut rau... cu asta ca am invitat-o la mine acasa. cu acelasi succes in locul cunoscutei putea fi un cunoscut (de sex masculin) si treburile nu aveau sa se schimbe... aveam sa procedez la fel... si care e faza daca avea sa vina si sa ma vada cu un baiat ca discutam un proiect atunci totul avea sa fie bine... dar daca eu discutam cu o persoana de sex femenin atunci e sfirshitul dragostei de 1 an ???? da?? asa iese...

apropo ajutorul (serviciul) care trebuia sa-l acord are legatura directa cu nunta cunoscutei X care este programata pt luna mai.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ok; iarta-ma :scare: . N-am inteles bine cine a fost cu ideea dusului la tine acasa. Ideea e ca intre tine si d-ra X nu s-a intamplat nimic, desi asa i-ar putea parea la o adica prietenei tale.

Pai situatia e aceeasi - o mare neintelegere.

Tu te-ai grabit sa inchei o afacere; ea s-a grabit sa creada ca era altceva...

 

Faza e ca tu o iubesti pe ea si ea pe tine - de ce nu vrei pur si simplu sa lamuresti lucrurile, in loc sa cauti vinovati pentru ca ea te-a vazut in aceasta postura si si-a inchipuit ce nu trebuia (o greseala omeneasca, impulsiva; feminina mai ales; nu crezi...?) Lasa asta cu cine a fost de vina... important e ca tu sa te impaci cu femeia pe care o iubesti, nu?

 

Pai fii sincer. Eventual convinge-o si pe respectiva X sa vina la o intalnire in oras, cu logodnicul ei cu tot, si sa lamuriti lucrurile impreuna. Nu-ti mai face sange rau fiind suparat pe ea (pe prietena ta)... Sfatul meu, cel putin.

Editat de Finnian

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
caz recent , chiar de citeva ore. ..............

va rog mult sa-mi spuneti opiniile dvs.. ca eu nu mai stiu ce sa ma gindesc

De fapt de ce te superi? Ca la o prima vedere ai fost prins cu matza in sac? Si, ce incerci sa faci? Sa-i pasezi frustrarea ta cum ca ar fi vinovata ca te-a "spionat" ?

Daca nu vrei sa-ti pierzi iubita, este cazul sa iti asumi raspunderea. Chiar ai picat urat, ai trecut si drept mincinos, ai spus ca erai la munca si, tu erai cu alta mandruta. E cazul sa fii barbat, sa iti asumi raspunderea, sa admiti ca ai gresit si, sa nu-ti cauti scuze. Cine se scuza se-acuza. Dupa toate aceste aparente, scuze cu plecatul sa repari serverul, telefonul la care ai mintit, si compania feminina cu care ai fost prins, sunt lucruri care in ansamblu conteaza...

Daca as fi fost femeie, si in situatia iubitei tale, iti dadeam o pereche de adidasi de firma, sa fugi cat mai repede si cat mai departe. Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, te-ai bagat singur intr-o situatie nasoala. Ii puteai spune adevarul iubitei tale, cand erai in market. Acum, ni-l spui degeaba noua. Si zuza care te-a bagat in rahat, nu a intervenit sa salveze situatia? Daca nu, asta spune multe. Daca vrei sa mai repari ceva, te duci la iubita ta, ii spui tot adevarul, si asta este... Poate ca acum sufera, este normal, poate va avea nevoie de cateva zile sa ii treaca nervii. Trebuie sa o asiguri de bunele tale intentii, de sentimentele tale, oricum, ai fost un fraier ca ai lasat-o sa plece de la tine pana sa lamuriti problema. Acum, la telefon nu iti va mai raspunde, acasa nu te va primi, iar daca o fi vorbit si cu ai ei, atunci e groasa. Situatia este ca si cucerirea unei cetati imposibil de cucerit. Astepti sa iasa afara din casa. Planton o suta douazaci si trei, la usa fetei :scare: . Daca ai facut armata, stii ce inseamna asta.

Si poate aici, nu-i vorba de spionat, faptul ca te-ai pomenit cu ea acasa. Poate aici este cazul sa ii laudam intuitia feminina, pe care nu trebuie niciodata sa incercam noi ca barbati, sa o aburim. Fata o fi presimtit ceva... Este ca te supara chestia? Sunt femei care atunci cand presimt ceva, trec direct la verificare. Lectie pe viitor, imi pare rau pentru tine. Uneori trebuie sa treci prin lectii dure, pentru a-ti da seama ca uneori viata iti face glume proaste, tocmai cand esti in situatii delicate.

 

Eu nu te acuz de nimic, ar fi de preferat sa nu mi-o iei in nume de rau, incearca sa te pui in situatia iubitei tale si vezi daca iti place asta. Ti-ai acorda o sansa fiind intamplate toate acestea? Eu cred ca nu. Cel putin, nu pana iti trec nervii.

 

Daca aveti o relatie serioasa, impulsul de moment va trece. Probabil va intelege ca a reactionat prea rigid, fara sa iti dea drept la replica. Dar o va face, iar tu trebuie sa dai dovada de toata puterea ta de convingere.

Bafta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
"incearca sa te pui in situatia iubitei tale si vezi daca iti place asta. Ti-ai acorda o sansa fiind intamplate toate acestea? Eu cred ca nu. Cel putin, nu pana iti trec nervii. "

m-am pus in situatia ei... si stii noi nu prea ne asemanam aici... orice sa-r intimpla reactionez calm si o ascult... "uite draga mea ce vad eu si cum mi se pare, acum spune cum este din punctul tau..." dupa ce o ascult imi fac concluzia daca trebuie ii spun ca am nevoie de timp... si atit... in fine vreau sa spun ca eu greu imi ies din fire... ma pot stapini si nu ma grabesc niciodata cu concluziile..

Da hai să iţi zic eu ceva drăguţ,p

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"incearca sa te pui in situatia iubitei tale si vezi daca iti place asta. Ti-ai acorda o sansa fiind intamplate toate acestea? Eu cred ca nu. Cel putin, nu pana iti trec nervii. "

m-am pus in situatia ei... si stii noi nu prea ne asemanam aici... orice sa-r intimpla reactionez calm si o ascult... "uite draga mea ce vad eu si cum mi se pare, acum spune cum este din punctul tau..." dupa ce o ascult imi fac concluzia daca trebuie ii spun ca am nevoie de timp... si atit... in fine vreau sa spun ca eu greu imi ies din fire... ma pot stapini si nu ma grabesc niciodata cu concluziile..

"Si zuza care te-a bagat in rahat, nu a intervenit sa salveze situatia? "

cunoscuta X a sarit in aparare.. cel putin a vrut sa vorbeasca la ea dar a fost impushkata cu replica "cine esti tu pt mine ca sa te cred" ... si replica asta a fost aruncata si in directia mea dar am lasat sa mediteze singura "cine-s eu pt ea"...

si nu nu ma vazut mai inainte.. pt ca de la momentul de cind m-am intilnit cu cunoscuta pina la momentul cind a venit iubita au fost max 20 min... ea era acasa... da ea a banuit ca eu nu-s la lucru cind am vb la telefon... si de fapt eu la telefon nu i-am zis ca-s la lucru acolo ci i-am zis doar ca sunt ocupat si ca o sun mai tirziu... ceea ce era foarte adevarat... sa inteleg ca trebuia sa-i explic atunci la telefon

"..uite eu m-am dus acolo si am vb cu shefu si nu putea sa stea pina tirziu si ma rugat sa vin mine.. eu i-am zis oke si m-am pornit la tine dar ma sunat o cunoscuta verisoara lui sergiu dac il tzii minte si are nevoie de ajutor. si uite eu m-am intilnit acum cu ea discut repede ce am de discutat si in max 20 min vin la tine"

asa trebuia... da poate ar fi fost mai bine asa... dar n-am vrut sa fac asta ca ma gindeam sa-i fac o surpriza cu venirea mea inapoi... si plus ca dac aveam sa-i spun atunci aveau sa apara mii de intrebari la telefon ...

Editat de trigonel

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×