Sari la conținut
Forum Roportal
SkaterGirl

Muzica patriotica

Postări Recomandate

Am cautat si n-am gasit sa mai fie vreun topic de genul asta. :spiteful: Posibil sa nu mai exista multe persoane care considera muzica asta ceva important.

Eu sunt patrioata din fire, iar genul asta de muzica face sa arda si mai tare sentimentul de patriotism, mandria ca sunt roman, chiar si atunci cand simt nevoia sa plec capul satula de ce se intampla in tara mea. Probabil din cauza asta imi face o deosebita placere sa ascult cantece patriotice. Ma binedispun. As putea sa le ascult o zi intreaga si tot nu m-as satura de ele.

 

Ce parere aveti despre muzica patriotica? Ascultati asa ceva? Si daca da, de ce?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ziua Imnului Naţional va fi marcată vineri în Capitală printr-o ceremonie organizată în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar.  Potrivit MApN, va avea loc o slujbă religioasă, iar Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale, Muzica Brigăzii 30 Gardă ''Mihai Viteazul'' şi Muzica Reprezentativă a Jandarmeriei Române vor susţine un spectacol. Repertoriul va cuprinde şi Imnurile Naţionale pe care le-a avut ţara noastră de-a lungul timpului - ''Trăiască regele'', ''Zdrobite cătuşe'', ''Te slăvim, Românie!'', ''Pe-al nostru steag e scris Unire'' şi ''Trei culori''.  Ceremonia se va încheia cu intonarea Imnului ''Deşteaptă-te, române!'', în interpretarea sopranei Carla Muşat, de la Ansamblul Artistic al Armatei.  La eveniment vor participa şeful Statului Major General şi secretari de stat din Ministerul Apărării Naţionale.   Ziua Imnului Naţional va fi sărbătorită vineri în toate garnizoanele din ţară.  ''Deşteaptă-te, române!'' a fost compus de Anton Pann pe versurile scrise de poetul Andrei Mureşanu, de la a cărui naştere se împlinesc 200 de ani în luna noiembrie. Ziua Imnului Naţional a fost proclamată prin Legea nr. 99/ 1998 şi se sărbătoreşte în fiecare an la data de 29 iulie. 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×