MariaB 2 Report post Posted December 8, 2005 copii, nu va mai plangeti de cat e de grea matematica sau cat de dificil e preofesorul de matematica! haideti sa vedem si partea frumoasa aveti neclaritati? sa le clarificam! Share this post Link to post Share on other sites
aiCuraj 11 Report post Posted December 8, 2005 doresti sa ne meditezi ? :- Share this post Link to post Share on other sites
avolina 2 Report post Posted December 8, 2005 Ai studiat matematica in facultate? :- Share this post Link to post Share on other sites
MariaB 2 Report post Posted December 8, 2005 doresti sa ne meditezi ? :P un fel de... Ai studiat matematica in facultate? :- in clasa a sasea am avut la matematica o suplinitoare studenta in ultmul an la Politehnica ne punea sa conspectam catre o pagina si ne dadea extemporale tot de acolo atunci mi-am spus ca matematica poate fi facuta si altfel si ca pot sa o fac am facut Facultatea de Matematica in Bucuresti am iesit din invatamant pentru ca nu pot sa fac matematica pe bani dar imi place sa ajut cand cineva cere ajutor consider ca matematica nu trebuie facuta din obligatie Share this post Link to post Share on other sites
avolina 2 Report post Posted December 8, 2005 un fel de... in clasa a sasea am avut la matematica o suplinitoare studenta in ultmul an la Politehnica ne punea sa conspectam catre o pagina si ne dadea extemporale tot de acolo atunci mi-am spus ca matematica poate fi facuta si altfel si ca pot sa o fac am facut Facultatea de Matematica in Bucuresti am iesit din invatamant pentru ca nu pot sa fac matematica pe bani dar imi place sa ajut cand cineva cere ajutor consider ca matematica nu trebuie facuta din obligatie Intr-un fel te inteleg! eu am terminat istoria si desi nu profesez in domeniu,tare mult mi-ar placea ca elevii sa inteleaga ca istoria nu inseamna numai date si razboaie! multa bafta in ceea ce ti-ai propus! Apropo mie nu prea mi-a placut matematica :"> Share this post Link to post Share on other sites
Andradada 2 Report post Posted December 9, 2005 eu nu inteleg matematica..de..nici o culoare..ce'i cu..integralele alea!!sunt groaznice!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
misu183 0 Report post Posted December 9, 2005 Beton! Daca la prinzi spilul si lucrezi cit mai multe te joci cu ele. Macar cu atit am ramas si io din liceu. :hi: Share this post Link to post Share on other sites
deea_s 1 Report post Posted December 9, 2005 Nici sa nu te astepti sa intelegi matematica daca nu lucrezi in plus.Degeaba iei ore daca tu nu studiezi singura acasa.Nu e de ajuns sa inveti de pe rost niste formule daca nu stii cum se aplica in exercitii.Prin munca vei reusi."Matematica se invata cu creionul in mana" Share this post Link to post Share on other sites
Dulcica 2 Report post Posted December 9, 2005 eu nu inteleg matematica..de..nici o culoare..ce'i cu..integralele alea!!sunt groaznice!!!!!!! pune o intrebare, ce nu intelegi? citeste o teorema, doua, mai primesti si de la MariaB o alternativa de a retine mai usor, poate-poate devine mai frumoasa matematica... asta e scopul topicului :hi: Share this post Link to post Share on other sites
Noir D 1 Report post Posted December 11, 2005 matematica e chiar frumoasa ,depinde mult de profesor.... daca inveti mate de la unul sictirit, care vrea sa plece mai repede acasa, care preda doar ca e constient ca asta ii este datoria... trebuie ca profesorul sa aiba putin mai mult decat cunostinte in domeniu: placere de a lucra cu copii/studenti, rabdare etc Share this post Link to post Share on other sites