Jump to content
Forum Roportal

Rate this topic

Recommended Posts

Ma numesc Cristi si vreau sa cucersc o fata.am 13 ani la fel si ea si cand stau cu ea se simte bine iar dupa devine nush cum sa va zic stiiti cand vine prietena ei e altcumva !Datiimi sfaturi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Care e viziunea ta despre o relatie ? La varsta ta cum crezi tu ca ar trebui sa te porti cu o fata ? Cred ca ai niste planuri despre ce ai putea sa faceti impreuna ... as fi curioasa sa stiu cum gandesti si asa as putea sa te indrum spre ceva ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

E in clasa cu tine? Ca daca e responsabila cu controlatul temelor, o inteleg.

Stiai ca inainte de b si p se scrie M si nu N?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Indragosteala trece, da' gramatica e boala incurabila, nu se vindeca niciodata. Daca nu o iei de prin clasa a II-a, cam asa. Din ce am vazut acu, le da tabele cu reguli de prin clasa I.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Offtopic - pe clasa I nici nu stiu bine sa scrie si incep cu reguli gramaticale? Astia-s nebuni ...

 

Ontopic - de acord, indragosteala trece, dar baiatu e "disperat". Hai sa-l ajutam cu problema lui ca de gramatica e responsabil/a profa/ul de romana. (if ... )

Edited by Anonim Reader

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred ca m`ai inteles ce am vrut sa zic sau daca ai inteles nu mi-ai raspuns la ce ma asteptam eu insa ceea ce poti face este sa o chemi la o plimbare, incerci sa o cunosti sa vezi ce ii place, vezi daca aveti ceva in comun ... apoi dupa un timp dupa ce va cunoasteti ai putea sa ii spui ,, stii ... imi esti simpatica ,, o fraza de genul asta, dupa reactia ei iti dai seama si apoi ma gandesc ca stii cum sa o abordezi ... Nu stiu daca e cel mai bun sfat dar altceva in minte nu imi vine, nu am alta idee despre ce ai putea face, poate sa o impresionezi cu un buchet de flori, insa depinde si de fata, noi aici dam doar cu presupusul ...

 

Dar nu neglija scoala, nici pt prietena nici pt prieteni ... Pune`te cu burta pe carte pana nu e prea tarziu ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu daca-mi veti da dreptate, dar mi se pare o intrebare foarte grea. De ce? Ma pun in situatia unui parinte si vine fi-mi-o la mine sa ma intrebe ce sa faca. Raspunsul e destul de complicat. E destul de mic incat sa nu stie ce vrea de la fata respectiva (de la relatia cu ea), dar destul de mare sa-si doreasca sa fie cu ea.

S-o invite la o plimbare? Asta merge cand stai in acelasi cartier si nici unul nu se deplaseaza prea mult (sunt totusi copii de 13 ani - destul de vulnerabili mai ales in lumea asta).

S-o invite la film ... si asta cam pica (din aceleasi motive). Asa ca ramane abordarea in-place.

 

Ronaldod3, cred ca primul lucru pe care ar trebui sa-l faci e sa afli cat mai multe despre ea. apoi imprumuta-i un film ceva, si de 1 martie cumpara-i cel mai frumos martisor, sau s-o impresionezi, poti sa-l faci tu.

 

Oricum, cred ca cele mai bune sfaturi le-ar putea da o fata (care sa-si aminteasca ce-si dorea la varsta respectiva)

Share this post


Link to post
Share on other sites

O fata nu prea inaintata in varsta, poate.

Eu nu stiu ce sfat sa ii dau, pentru ca eu, la 13 ani, jucam diverse jocuri de grup in fata blocului cu cel care-mi placea. Maximul a fost cand am mers la cinema impreuna, si nici atunci singuri. Abia in clasa a X-a a avut curaj sa iasa la inaintare. Cred ca vremurile s-au schimbat, era altfel atunci. Sincer, nu stiu ce-si doresc adolescentele in ziua de azi. Pe mine ma sperie nivelul de emancipare la care au ajuns.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×