Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Sweetygirl:*

Ce artist preferati?

Rate this topic

Ce artisti va plac cel mai mult dintre urmatorii?  

16 members have voted

 1. 1. Ce artisti va plac cel mai mult dintre urmatorii?

  • Britney Spears
   5
  • Christina Aguilera
   3
  • Pink
   7
  • Katy Perry
   4
  • Beyonce
   4
  • Lady Gaga
   5
  • Shakira
   11


Recommended Posts

Pink, pentru ca e noncomformista si muzica ei are intr-adevar atitudine, nu doar look-ul. Chiar e un mesaj acolo, nu doar rime ruginite. E impotriva standardelor de printesa de Hollywood (pe care le reprezinta Britney si Christina) si auzind-o in interviuri, e o pesoana deschisa, fara aere si raspunde fara ipocrizie la orice intrebari. Mi se pare foarte tare.

Shakira e foarte talentata si e intruchiparea perfecta a muzicii latino. Eu sunt amatoare de asemenea muzica, deci evident imi place.

Beyonce e chiar foarte talentata; m-am grbit nitel si n-am votat-o.

Katy Perry nu m-a convins inca. Desi merge.

Primele doua sunt cazuri triste - care seamana intre ele de fapt - de starlete americane care au inceput ca fete nevinovate, cu un marketing care depindea de imaginea falsa de virgine, inocente etc, si au ajuns apoi sa faca videoclipuri semiporno, in ipostaze jenante. Foarte trist.

Lady Gaga e ok, nu-i subestimez inteligenta cu siguranta, din moment ce si-a scris hiturile singura. Ma deranjaza nitel ca-si baga partile private in nasul tuturor, intruna, dar asta e lumea de azi...Nu se poate spune ca nu are talent din moment ce fiecare hit lansat a ajuns nr 1 si a fost promovat (excesiv chiar) pe toate canalele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

toata lista asta e plina de dive si toate au stilul lor bine-definit.

E greu sa alegi, asta doar daca nu esti fanul vreuneia dintre ele.

Totusi, eu cred ca cea mai artista dintre toate e Shakira!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toate , dar optez pentru Shakira totusi . De ce ? Nu stiu . Imi place ... :stars:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie una imi plac toti pentru ca sunt speciali in felul lor :x) . Katy pentru e foarte zapacita si imi plac versurile melodiilor ei , Pink pentru ca ee originala si nu copiaza pe nimeni , are stilul personal care este minunat , Shakira pentru ca imi place ca si ea are stilul ei si nu face ce este la moda , face ce ii place ei , Britney pentru ca pur si simplu imi place muzica ei , Christina pentru ca are o voce extrordinara , si este o persoana foarte draguta , Beyonce pentru ca imi place stilul ei , vocea , si versurile melodiilor ei , Lady GaGa pentru ca ea a adus creat o "noua moda " , care merge de minune ... desii este cam plictisitor c peste tot vezi cam aceleasi chetsii , insa ea e foarte diferita si face totul original

Share this post


Link to post
Share on other sites

n-o tolerez pe niciuna, totuşi o prefer pe lady gaga....are melodii destul de drăguţe şi la capitolul stil...e absolut genială, tot respectu' :huggles: totuşi e prea comercială şi mult prea mediatizată.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×