Sari la conținut
Forum Roportal
Cristi din prahova

Femeile stiu ce vor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Exista o vorba pe lumea aceasta si anume aceea ca femeile nu stiu ce vor.De fapt,femeile au stiut din totdeauna ce vor,insa s-au prefacut ca nu stiu ce vor,ca sunt naive,inocente,pentru a induce in eroare pe barbati sau pt a se scuza mai usor atunci cand gresesc ori comit anumite fapte si nu pot/nu vor sa spuna adevaratul motiv pentru care au comis faptele respective.Ca sa intelegeti mai bine la ce se refera subiectul nostru,am sa vin cu cateva exemplificari;

 

1. Ei doi se iubesc ,totul este perfect intre ei,si aparent,fara motiv,Ea il inseala pe El.Cand El o intreaba de ce a facut asta,Ea raspunde; "Nu stiu,ma plictisisem de atat bine si vroiam ceva care sa ma scoata din monotonie,care sa-mi ofere adrenalina"

2.El si Ea se iubesc,totul este perfect intre ei,si dintr-o data,asa din senin,Ea vine si ai spune lui ca nu prea mai simte nimic fatza de el,ca ar fi momentul sa ia o pauza pentru a se regasi,deoarece Ea nu prea se mai simte bine dpdv spiritual :D

3.Ea este atrasa de El.Toata lumea o intreaba pe Ea; "Ce ai vazut fata la El,nu vezi ca nu are nicio calitate?!" Ea raspunde : Nu stiu sa explic exact,are ceva misterios care ma atrage"

4.Il vede pentru prima oara si se indragosteste de el pe loc.Cand este intrebata cum si de ce s-a indragostit asa repede fara sa-l cunoasca prea bine pe El,Ea raspunde: " Intuitia mea imi spune ca are suflet bun,ceva imi spune ca El e pentru mine si nu stiu,dupa felul cum vorbeste mi se pare deschis,sincer,inteligent chiar"

5.El se poarta urat cu ea,nu mai o repsecta deloc,ba chiar o si inseala.Cand este intrebata de ce mai sta cu El,Ea raspunde ; "Nu stiu,m-am atasat de El,il iubesc,nu-mi place sa schimb barbatii"

6.El se poarta foarte bine cu Ea, da dovada ca ar putea-o iubi,este un tip de incredere si totusi Ea prefera sa fie cu altul.Cand este intrebata de ce face acest lucru,Ea vine cu tot felu de motive care se bat cap in cap ca nici ea nu le mai intelege.

 

1.Intr-adevar, se iubeau,se intelegeau bine,insa Ea a intalnit pe un alt El,fatza de care simte o atractie coplesitoare,pur si simplu vrea sa fie cu el si nimic altceva.Ea stie foarte bine de ce isi inseala iubtul,insa stiti si voi ca nu da bine la imagine sa spuna adevaratul motiv pentru care-l inseala si prefera sa dea un raspuns confuz,evaziv,ilogic, :tease:

2.In astfel de cazuri,de obicei Ea isi gaseste un alt El,care pur si simplu o pune pe jar.Bineinteles ca Ea stie foarte bine de ce isi paraseste iubitul.Pur si simplu s-a plictisit de el,nu-l mai place,iar acum ca a gasit un alt El atragator,nu trebuie sa rateze sansa sa se simta din nou bine.Ea prefera sa dea niste raspunsuri "tipic femeiesti" de genul nu prea mai sunt in apele mele,nu mai simt nik fatza de tine pentru ca nu mai esti ca la inceput,deci tu esti vinovatul etc

3.De fapt,si in acest caz Ea stie foarte bine ce a vazut la acel El.Ba chiar poate explica cu lux de amanunte daca ar vrea sa faca acest lucru.Ea se simte foarte atrasa dpdv sexual.Scurt si clar.

4.Ca si in cazul 3,Ea il vede pe El foarte atragator si o incita f. mult dpdv sexual,iar Ea stie foarte bine acest lucru,ba chiar are si fantezii in acest sens.

5.Ea sta cu El pentru ca este foarte bine satisfacuta dpdv sexual.Scurt si la obiect

6.Ea stie foarte bine motivul pentru care nu vrea sa fie cu tipul dragutz;Considera ca acesta nu o va satisface dpdv sexual.Nu-l vede capabil pe acesta sa-i satisfaca fanteziile sexuale,fantezii care trebuiesc indeplinite neaparat.Va d-ati seama ca nu da deloc bine la imagine sa spuna "bai,consider ca tu nu ma poti satisface bine dpdv sexual,nu te vad in stare sa-mi indeplinesti fanteziile sexuale.Tu nu,altu da"

Editat de CRISTI82

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca in mintea lor NU stiu ce vor. Doar noi rationam asa. Ele nu gandesc ca noi, au alte sisteme de valori, alt mod de a vedea lucrurile. Un mod care noua ni se pare uneori egoist, alteori perfid, uneori prea sentimental, alteori prea nemilos. Ia sa vezi tu ca pleaca si daca este satisfacuta sexual. Ia sa vezi ca pleaca si daca esti imprevizibil si ii oferi adrenalina. Depinde ce are nevoie pe moment. Nici un barbat nu va putea vreodata sa inteleaga o femeie, oricat s-ar stradui. Nici femeile nu ii vor intelege pe barbati. Macar ele nu sunt construite sa se straduiasca prea tare sa incerce asta. Si la final, chinuiti ies amandoi din toata afacerea asta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Difera mult modul in care o femeie vrea ceva si modul in care un barbat vrea ceva. Difera asteptarile si rezultatele pe care le au si le vad femeile fata de ce vad barbatii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Din ceea ce ai scris aici, eu am inteles ca toate femeile care s-au despartit de tine, au facut`o pt ca nu le satisfaceai dpdv sexual.

DAR, dorind sa te menajeze[ ele stie de ce ], iti indrugau baliverne.

:tease:

Ai intelea gresit.Topicul nu are treaba cu mine personal.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Man, nu mai spune parerea ta reala despre femei. Nu vor sa auda asta. Te-ai cruci si ai porni la jihad sa extermini rasa feminina daca ai cunoaste macar o parte din parerea lor reala despre noi, asa ca stai cuminte.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
OK, m-am lamurit ce vor femeile, sex, sex, sex.... Vreau lista cu ce vor barbatii.

Femei, femei, femei... :tease:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×