nightwish 27 Report post Posted December 4, 2009 Pentru ca se apropie Sarbatorile de Iarna cu pasi grabiti, venim in intampinarea dumneavoastra cu o tombola. Premiile sunt in numar de 3, castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti (electronic). :paladin: Perioada: 05 - 20 Decembrie 2009. Poate participa orice persoana inregistrata pe acest forum. Avem si cateva conditii: - user activ - minim 50 de mesaje postate pe forum in perioada de mai sus. - nu se vor lua in calcul mesajele din zona de bla bla a forumului, nici cele compuse din emoticon-uri si doua vorbe sau in regim copy/paste. (se verifica :roll: ) Daca persoana castigatoare a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat intr-un interval de o saptamana de la anuntarea ei, i se va retrage premiul si va fi tras la sorti un nou castigator. Datele personale sunt si vor ramane confidentiale. Castigatorii sunt anuntati pe forum, cu nick-name-ul.. in rest, numele si adresa se vor trimite pe adresa mea de mail. Share this post Link to post Share on other sites
DidaJames 1329 Report post Posted December 4, 2009 Pentru ca se apropie Sarbatorile de Iarna cu pasi grabiti, venim in intampinarea dumneavoastra cu o tombola. Premiile sunt in numar de 3, castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti (electronic). :paladin: ce premii primim? Share this post Link to post Share on other sites
Userrs 0 Report post Posted December 4, 2009 :paladin: Nice Share this post Link to post Share on other sites
nightwish 27 Report post Posted December 4, 2009 Premiile sunt urmatoarele: 1. Video/MP3 Player with 2 Share this post Link to post Share on other sites
ioana666 15 Report post Posted December 4, 2009 Nightwish, vreau sa imi dea si mie Ropo un cadou de Craciun pt ca am fost o usera fidela si simpatica! Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Gabystelistu95 1 Report post Posted December 5, 2009 mai bine ar fi un cadou cu ce ne dorim noi decat aceste premii, nu e asa? si multa sanatate Share this post Link to post Share on other sites
Roxana@ Elena 66 Report post Posted December 5, 2009 nw si care e consursul? :paladin: Share this post Link to post Share on other sites
nightwish 27 Report post Posted December 5, 2009 E o tombola... citeste conditiile. Share this post Link to post Share on other sites
Roxana@ Elena 66 Report post Posted December 5, 2009 aaa cicaq tre sa ai minum 50 de mesaje scrise in perioada asta :paladin: da eu la blonzimea mea intelesesem altceva.... :roll: Share this post Link to post Share on other sites
The Unknown 14728 Report post Posted December 6, 2009 aaa cicaq tre sa ai minum 50 de mesaje scrise in perioada asta :spiteful: da eu la blonzimea mea intelesesem altceva.... :beee: Am scris deja un mesaj si mi-a sters automatic sistemul, inafara de acele doua postate si stiti cand eu scriu, nu e minciuna si nici scurt mesajul. E bun antrenament la scris/typing de viteza sa ajungi macar la 120 de cuvinte pe minut! Share this post Link to post Share on other sites