Jump to content
Forum Roportal
nightwish

Tombola de Craciun

Rate this topic

Recommended Posts

Pentru ca se apropie Sarbatorile de Iarna cu pasi grabiti, venim in intampinarea dumneavoastra cu o tombola.

Premiile sunt in numar de 3, castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti (electronic). :paladin:

Perioada: 05 - 20 Decembrie 2009.

Poate participa orice persoana inregistrata pe acest forum.

Avem si cateva conditii:

- user activ

- minim 50 de mesaje postate pe forum in perioada de mai sus.

- nu se vor lua in calcul mesajele din zona de bla bla a forumului, nici cele compuse din emoticon-uri si doua vorbe sau in regim copy/paste. (se verifica :roll: )

Daca persoana castigatoare a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat intr-un interval de o saptamana de la anuntarea ei, i se va retrage premiul si va fi tras la sorti un nou castigator.

Datele personale sunt si vor ramane confidentiale. Castigatorii sunt anuntati pe forum, cu nick-name-ul.. in rest, numele si adresa se vor trimite pe adresa mea de mail.

Pentru ca se apropie Sarbatorile de Iarna cu pasi grabiti, venim in intampinarea dumneavoastra cu o tombola.

Premiile sunt in numar de 3, castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti (electronic). :paladin:

ce premii primim?

aaa cicaq tre sa ai minum 50 de mesaje scrise in perioada asta :spiteful: da eu la blonzimea mea intelesesem altceva.... :beee:

Am scris deja un mesaj si mi-a sters automatic sistemul, inafara de acele doua postate si stiti cand eu scriu, nu e minciuna si nici scurt mesajul.

E bun antrenament la scris/typing de viteza sa ajungi macar la 120 de cuvinte pe minut!

Guest
This topic is now closed to further replies.