Sari la conținut
Forum Roportal
Varteju

Cizme Uggs?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Sunt de ceva timp peste ocean si am observat o moda destul de interesanta: Cizmele UGGs...n-am mai fost in Romania de vreo 2 ani dar am aflat ca cam (scuzati cacofonia) tot de atunci au ajuns si ele in Romania. Nu-s eu mare expert de moda"fashion", dar mai ales iarna cand sunt in abundenta, parca o multime de ursi se plimba de ici pe colo. Frumoase fete, dar urate cizme. Comfortabile si calde? Probabil. Dar ca si moda, ce parere aveti? Am vorbit si cu fete si baieti si sunt destui in fiecare tabara, pro si contra lol.

post-256944-1258154873_thumb.jpg

Editat de bydy
scos link extern

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Sunt de ceva timp peste ocean ....

 

Am vazut in magazine si la Phoenix dar nu sint stilul meu si la pret nu m-am uitat dar maine trec prin magazin sa incerc o pereche sa nu mor si n-am avut cizme UGGs pe picioare :yes: E cald la noi dar de moda precis tineretul le poarta chiar daca fierbe-n ei .... imi amintesc de niste fete din Chicago ca au cumparat asta toamna cand afara erau 45*C :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La noi din magazine au disparut!!!! s-au cumparat si papucii caldurosi captusiti cu blana de oaie ca s-a instalat un ger in Octombrie pe la sfarsit si magazinele au fost curatate de toate lucrurile calduroase. Acum de Craciun o sa mai aduca (poate) dar lumea nu va mai cumpara ca frigul a trecut deja in mare parte. In magazine erau la reducere cizmele de piele de femei cu 35% dar cu tocuri extra inalte si subtiri, insa culorile te topeau pe loc. S-au inventat niste culori superbe (ca si pentru vopsit interior de locuinte) insa modelul lasa de dorit: prea inguste si cu varful mult prea ascutit,

unele cu varfuri decupate altii si cu calcaiele, bizare si pentru iarna subtripicala, ba niste talpi de lemn solide care nu sint flexibile la facut pasi DELOC, unele parca-s facute pentru niste handicapati cu mari defecte la picioare, sa ma scuze lumea dar asa de oribil arata!!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Desigur depinde la ce purtati UGGs-urile astea. Daca le purtati la un taior si o fusta arata grotesc, daca le combinati la o pereche de blugi si-o jacheta free time/sport ar merge, nu?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mie tot nu-mi plac, bine nici nu-mi place sa port ce poarta toata lumea in jurul meu

am vazut ca se poarta mult la colanti

si se poarta si murdari...

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×