Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Florin francu

Exista vreun leac ?

Rate this topic

Recommended Posts

salutare la toti.... am tot vazut ca se cer sfaturi pe aci in legatura cu iubirea cu dastea mai dureroase.... as vrea si eu un sfat daca tot ma aflu pe aci.....sa va spun pe scurt....... tocmai ma parasit prietena cu care am fost impreuna 6 ani.....stiu e destul de mult dar hei......si mie foarte greu sa trec cu ideea peste despartirea asta mai ales ca mia lasat un ultim mesaj pe messenger ca nu o sa mai vb cu mine niciodata. asta pt ca ea se afla in spania acum......ce as vrea sa stiu daca exista vreun leac babesc sa scap de aceasta durere? :D :D :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intrebarea ta suna de 16 ani... nu stiu cat va dura. Depinde cat de mult o iubesti si cat de legat erai de ea. Daca o iubeai mult va dura destul si va durea... ca dracu`.

Share this post


Link to post
Share on other sites

stiu ca suna aiurea intrebarea dar..........ma fac ca nu stiu...sau nu vreau........ dar e naspa sa zica ca nu vreau sa fiu cu ea cand de fapt pt ea am vrut sa fac ceva dar sa fie o surpriza la final dar se pare ca ea mia dat surpriza. si despartirea a survenit cand a ales sa ramana in spania definitiv ca asa isi face viitorul desii iam explicat ca tot ce am realizat eu pe aci a dfost pt amandoi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu vreau sa mai ma duc acolo pt ca am mai fost o data si vroia sa ramanem acolo si nici macar odata nu ma sustinut in ceea ce am vrut sa fac singur pt amandoi dar aci romania. iam spus ca pot sa realizez multe daca imi da un ragaz dar cand sai zic ca am reusit sa realizez ceva imi spune ca miam batut joc de ea si ca nu vrea sa mai vb cu mine......dar cred ca e altceva si mie frica sa mai caut niste raspunsuri.....ca ar avea pe altcineva acolo

Share this post


Link to post
Share on other sites

cauta cat mai repde activitati care sa iti ocupe mintea sa nu te mai gandesti la asta

 

gen : hobby, sport sau/si alta prietena

 

nu inseamna ca va trece imediat ... dar iti va fi mai usor si nu vei suferii pe termen lung

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×