Sari la conținut
Forum Roportal
Alexica73

Cum promovezi website-ul sau blog-ul?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Promovarea website-ului, blog-ului este principalul chalange, principala lupta, una dintre piesele esentiale din puzzle-ul existentei pe internet. De ce? Pentru ca fiecare webmaster sau posesor de blog vrea sa fie mai bun decat concurenta sa, si vrea ca website-ul, blog-ul sau sa fie vizitat mai mult, sa aibe trafic. Fiecare webmaster sau blog-er are un interes ori vrea sa vanda ceva, ori vrea sa promoveze un program la care este afiliat, sa aibe referali, ori vrea ca articolele scrise de el sa fie cat mai citite, ori vrea sa ocupe un loc mai bun intr-un clasament sau top, ori vrea sa aibe mai multi prieteni cu aceleasi interese. Asadar, fiecare webmaster sau blog-er are interes sa-si promoveze website-ul sau blog-ul.

Exista multe metode pentru promovarea website-ului sau blog-ului, dintre care unele sunt gratis, free iar altele sunt contra cost. Intrebarea este care dintre aceste metode este cea mai eficienta, indiferent ca este gratis, free sau contra-cost. Care este metoda de promovare care v-a satisfacut cel mai mult dintre cele pe care le voi enumera aici, mai jos?

 

Metode de promovare pentru website, blog:

1. Inscrierea in directoare, portaluri (romanesti sau straine), gratis, free sau cu plata, cu reciprocal link sau fara.

2. Inscierea in motoare de cautare, metode SEO

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inscrierea in directoare nu-ti aduce traficul mult visat. De fapt mai degraba as incadra-o la Link Building.

Daca vrei metode ortodoxe care presupun munca si perseverenta iti recomand sa citesti articolul Cum cresti traficul pe blog? Aplica tot ce scrie acolo si rezultatele nu vor intarzia sa apara. La mine a functionat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ar fi util sa spui si despre avantajele si dezavantajele fiecarei metode, pentru ca nu toate, dintre cele enumerate, dupa parerea mea, sunt "ortodoxe".

Care dintre ele ti se par neortodoxe? Atita vreme cit nu se face abuz de link exchange si paid links (cu care nea' Gogu' nu prea e de acord), tot ce a insiruit acolo mi se pare de bun simt, si crede-ma ca spun asta in cunostinta de cauza...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×